Planirana isključenja električne energije

U subotu 30. 04. 2022. godine, bez struje će biti deo opštine Surčin. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

 

Radovi na vodovodnoj mreži  

U petak, 29. 04. 2022. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži.

 

Izmene u radu javnog prevoza

Promena režima tokom Prikaza sposobnosti Vojske Srbije na Аerodromu Batajnica

Tokom održavanja Prikaza sposobnosti Vojske Srbije na Аerodromu Batajnica, u subotu 30.04.2022. godine u periodu od 08.00 do 17.00 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza i to:

  • Pojačava se rad linija br. 73 (Novi Beograd /Blok 45/ - Batajnica /železnička stanica/), 706 (Zeleni venac - Batajnica) i 706E (Zemun /Kej oslobođenja/ - Аerodrom Batajnica);
  • Uspostavlja se šatl linija br. 706АM koja će saobraćati na relaciji Batajnica (železnička stanica) – Аerodrom Batajnica - Parking u zoni preduzeća „Pinoles“ (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu);
  • Uspostavlja se šatl linija 706АB koja će saobraćati na relaciji Batajnica – Аerodrom Batajnica - Parking u zoni preduzeća „Pinoles“ (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu).
  • Redovi vožnje: 73, 706, 706E, 706АB i 706АM

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Resavska

Tokom izvođenja radova na priključenju na vodovodnu i kanalizacionu mrežu stambeno – poslovnog objekta u ulici Resavska, u visini kućnog broja 25 periodu od 27.04. do 02.05.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja dela Resavske ulice pa će linije javnog gradskog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • tramvaji sa linije br. 7 će u oba smera saobraćati sledećim ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Аleksandra i dalje redovnom trasom;
  • tramvaji sa linije br. 12 će u oba smera saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Аleksandra i dalje redovnom trasom;
  • autobusi sa linije br. 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Аleksandra i dalje redovnom trasom dok će u suprotnom smeru ići redovnim putem.

Promena režima rada linije br. 313

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Vojvode Stepe Stepanović (Kaluđerica), na delu od ulice Živorada Jovanovića do ulice Žikice Jovanovića Španca, u periodu od 15.04. do 25.07.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linija br. 313 - vozila će u oba smera saobraćati ulicama Vojvode Stepe Stepanovića, Živorada Jakovljevića, Svetislava Ristića, Žikice Jovanovića Španca, Vojvode Stepe Stepanovića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;

Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

  • Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:

  • u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
  • u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.