Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

  • Voždovac: 12. Nova 39 – Zuce
  • Čukarica: Jovana Dučića 24 – Repište

Do 20h:

  • Zvezdara: Milošev kladenac 16a
  • Grocka: 2. Višnjićeva 41e – Kaluđerica

Do 22h:

  • Stari grad: Knez Mihailova 36
  • Voždovac: Rastka Petrovića 30 – Medaković, 6. Nova 19 – Zuce
  • Rakovica: Gočka 46
  • Novi Beograd: Partizanske avijacije 27 – Bežanijska kosa
  • Barajevo: Obršinska 13 – Guncati

Planirana isključenja električne energije

U utorak, 30.01.2018. godine, bez struje delovi opština Palilula, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd, Grocka, Barajevo, Obrenovac i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova „EPS Distribucija“ Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema u utorak 30.01.2018. godine u vremenu od 08.00 do 24.00 sata pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naseljima Beli Potok i Pinosava.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Potpuna obustava saobraćaja u Prvomajskoj ulici

Zbog potpune obustave saobraćaja u Prvomajskoj ulici, na delu od ulice Jerusalimske do ulice Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu (Zvezdara), od 25.01. do 11.02.2018. godine, menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

Vozila sa linija br.310 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u smeru ka naselju Mali Mokri Lug, na delu od raskrsnice ulica Rebeke Vest – Prvomajska do raskrsnice ulica Slobodana Lale Berberskog - Bosanska sledećim saobraćajnicama: Rebeke Vest, Narodnog fronta, Bosanska i dalje redovnom trasom. U povratku vozila neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta JGS-a u Bosanskoj ulici:

  • u zoni raskrsnice sa ulicom Hazarska, smer ka naselju Mali Mokri lug;
  • u zoni raskrsnice sa ulicom Mage Magazinović, smer ka naselju Mali Mokri Lug.

Radovi u Ulici Vojvode Blažete

Tokom radova biće zatvoren saobraćaj u delu Ulice Vojvode Blažete, između ulica Jovana Đaje i Mite Ružića, u periodu od 15.01.2018. do 31.01.2018. godine.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd

Od 09.01.2018. godine od 07.00 časova do 31.01.2018. godine do 18.00 časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd, u pravcu Beograd - Dobanovci, izvoditi radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica)

U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica).

Radovi se odvijaju pod saobraćajem, do 02.02.2018. godine, uz postavljenu odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju, 

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.