Delovi centra grada i Karaburme bez grejanja od 16 časova zbog popravke kvara na toplovodu u Dunavskoj ulici

Zbog otklanjanja kvara na delu magistralnog toplovoda (M1) grejnog područja toplane „Dunav“, u Dunavskoj ulici, danas, 31. januara 2018. godine, u 16.00 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u delu centra grada, u reonu oivičenom sledećim ulicama:

Od Dunavske, Poenkareove i Venizelisove do Kralja Milana i Masarikove, Nušićeve i Kneza Miloša, kao i Svetog Nikole i Đuke Dinića. Pored ovog reona, potrošači na Karaburmi u delu od Mije Kovačevića do Stevana Dukića takođe će biti bez isporuke toplotne energije dok traju radovi.

Ekipe hitnih intervencija „Beogradskih elektrana” već su na terenu i obavljaju pripremne radove kako bi kvar bio otklonjen u što kraćem roku. Očekuje se da će, po okončanju radova, isporuka toplotne energije potrošačima iz ovih delova grada biti nastavljena sutra, 01. februara 2018. godine, u ranim prepodnevnim satima.

Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 20h:

  • Stari grad: ugao Bulevara kralja Aleksandra i Takovske
  • Zvezdara: Učiteljska 62 – Konjarnik
  • Grocka: Kremenje 1 – Leštane

Do 22h:

  • Savski venac: Generala Živka Pavlovića 10
  • Voždovac: Jaše Ignjatovića 29
  • Čukarica: Nemanjića 5 – Sremčica
  • Novi Beograd: Studentska 11
  • Barajevo: Bogoljuba Jovanovića 5 – Šiljakovac

Planirana isključenja električne energije

U sredu, 31.01.2018. godine, bez struje delovi opština Zvezdara, Savski venac, Čukarica, Novi Beograd, Mladenovac, Obrenovac i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu 31.01.2018. godine od 08.30 do 14.00 sati bez vode će biti potrošači na neparnoj strani Ulice Marijane Gregoran (između ulica Vojvode Micka Krstića i Stevana Dukića) i ulicama Diljskoj, Pane Đukića, Srnetičkoj i Stevana Hristića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Potpuna obustava saobraćaja u Prvomajskoj ulici

Zbog potpune obustave saobraćaja u Prvomajskoj ulici, na delu od ulice Jerusalimske do ulice Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu (Zvezdara), od 25.01. do 11.02.2018. godine, menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

Vozila sa linija br.310 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u smeru ka naselju Mali Mokri Lug, na delu od raskrsnice ulica Rebeke Vest – Prvomajska do raskrsnice ulica Slobodana Lale Berberskog - Bosanska sledećim saobraćajnicama: Rebeke Vest, Narodnog fronta, Bosanska i dalje redovnom trasom. U povratku vozila neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta JGS-a u Bosanskoj ulici:

  • u zoni raskrsnice sa ulicom Hazarska, smer ka naselju Mali Mokri lug;
  • u zoni raskrsnice sa ulicom Mage Magazinović, smer ka naselju Mali Mokri Lug.

Radovi u Ulici Vojvode Blažete

Tokom radova biće zatvoren saobraćaj u delu Ulice Vojvode Blažete, između ulica Jovana Đaje i Mite Ružića, u periodu od 15.01.2018. do 31.01.2018. godine.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd

Od 09.01.2018. godine od 07.00 časova do 31.01.2018. godine do 18.00 časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd, u pravcu Beograd - Dobanovci, izvoditi radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica)

U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica).

Radovi se odvijaju pod saobraćajem, do 02.02.2018. godine, uz postavljenu odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju, 

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.