Planirana isključenja električne energije

U  ponedeljak, 7. 11. 2022. godine, bez struje će biti delovi opština Čukarica i Grocka. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži 

U  ponedeljak, 7. 11. 2022. godine, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Palilula, od 08.00 do 20.00 sati, bez vode će ostati potrošači Zrenjaninskog puta (od broja 115 do broja 145).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Danijelovoj ulici (od Vojvode Đurovića do Ljubićke).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, najavljeni za ponedeljak 07.11.2022. godine, odloženi su do daljeg.

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmena režima zbog radova u ulici Ivana Milutinovića u Borči

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča u periodu od 12.10. do 20.11.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u ulici Ivana Milutinovića, na delu od ulice Zrenjaninski put do Trga Oslobođenja, gledano u smeru ka ulici Borčanskih žrtava 1914 zbog čega vozila sa linija javnog prevoza saoobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linija br. 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3“ saobraćati ulicama Bele Bartoka, Bratsva i jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra;
  •  Vozila sa linije br. 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati ulicama Ivana Milutinovića, Trg Oslobođenja, JNА, Valjevskog odreda, Bratstva jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNА“ u ulici JNА u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Tokom izvođenja radovima na redovnom održavanju ulice Janka Tešića u Bariču (opština Obrenovac), na delu od ulice Jezerska do trafoa u zoni raskrsnice  sa ulicom Barička reka, u periodu od 03.11. do 16.11.2022.godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

  • Linija  br. 860C – Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom;
  • Linija  br. 860J – Janka Tešića,Jezero Vis, Slobodana Đurića, Brđanska, Mislođinska, Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom.

 Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji državnog puta IA1, deonica Petlja Ostružnica“ – Petlja „Orlovača“u periodu od 4.11. do 14.11.2022. godine doći će do promena u radu linije br. 521.