Planirana isključenja električne energije

U  sredu, 9. 11. 2022. godine, bez struje će biti delovi opština Vračar, Palilula, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Barajevo, Obrenovac, Mladenovac i Surčin. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži 

U  sredu, 9. 11. 2022. godine, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u sredu 09.11.2022. godine od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

  • Dolačka,
  • Mezijska,
  • Ariljačka,
  • Matičanska i
  • Matice srpske (od Matičanske do Ariljačke). 

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u sredu 09.11.2022. godine od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Dragiše Lapčevića (od Veljka Dugoševića do Pante Srećkovića).

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmena režima zbog radova u ulici Ivana Milutinovića u Borči

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča u periodu od 12.10. do 20.11.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u ulici Ivana Milutinovića, na delu od ulice Zrenjaninski put do Trga Oslobođenja, gledano u smeru ka ulici Borčanskih žrtava 1914 zbog čega vozila sa linija javnog prevoza saoobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linija br. 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3“ saobraćati ulicama Bele Bartoka, Bratsva i jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra;
  •  Vozila sa linije br. 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati ulicama Ivana Milutinovića, Trg Oslobođenja, JNА, Valjevskog odreda, Bratstva jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNА“ u ulici JNА u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Tokom izvođenja radovima na redovnom održavanju ulice Janka Tešića u Bariču (opština Obrenovac), na delu od ulice Jezerska do trafoa u zoni raskrsnice  sa ulicom Barička reka, u periodu od 03.11. do 16.11.2022.godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

  • Linija  br. 860C – Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom;
  • Linija  br. 860J – Janka Tešića,Jezero Vis, Slobodana Đurića, Brđanska, Mislođinska, Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom.

 Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji državnog puta IA1, deonica Petlja Ostružnica“ – Petlja „Orlovača“u periodu od 4.11. do 14.11.2022. godine doći će do promena u radu linije br. 521.