KOSKA ALL FOR DOGS

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 65v, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/428-10-56
E-mail: studio.koska.allfordogs@gmail.com
Sajt: www.koskaallfordogs.com

4.5/ 5stars

Novootvoreni studio “Koska - All for dogs”je prvi, jedinstveni i ekskluzivni studio koji je posvećen isključivo psima i to malim psima!

Zašto prvi?

Zato, što raspolažemo prostorom od 250 m2 u kome vaši ljubimci mogu trčati i slobodno se kretati kao da su kod kuće, igrati se i uživati u društvu svojih drugara i u društvu iskusnih kinologa i kinofila koji će profesionalno i s ljubavlju odgovoriti svim željama i potrebama vaših pasa.

Zašto jedinstveni i ekskluzivni?

Zato, što se nalazimo na Novom Beogradu, u bloku 70 a, u ul. Omladinskih brigada br.65v, okviru tržnog centra Mala Sava, pored savskog keja!

Zato, što smo u mogućnosti da vam ponudimo više usluga na jednom mestu, u predivno uređenom prostoru, prilagođenom malim psima.

VRTIĆ

Ukoliko radite po ceo dan i ukoliko niste spokojni, jer je vaš ljubimac predugo sam u stanu, mi smo pravo rešenje za sve vaše brige i probleme!
Sa nama će vaš ljubimac biti srećan,veseo i zaštićen tokom celog dana! Pas neće biti usamljen, anksiozan, neće uznemiravati komšije,neće napraviti haos u stanu i neće se samopovrediti.
Možete biti opušteni i sigurni da će vaš pas svakog trenutka biti okružen pažnjom , ljubavlju i da ćemo prvenstveno voditi računa o zdravlju vašeg psa! Pas će biti tretiran kao i naši psi, biće prošetan, nahranjen i socijalizovan. Družiće se sa nama, našim psima i psima koji su u našem vrtiću!

PANSION

Ukoliko se brinete kako će vaš pas podneti putovanje, vrućinu, pesak, more i niste sigurni da li je pametno da ga povedete sa sobom na godišnji odmor ili morate na službeni put, možete ga ostaviti kod nas! Vaš ljubimac će biti pod 24- časovnim nadzorom! Biće tretiran kao i psi u vrtiću, osim što će sa njim biti neko od osoblja i tokom noći i što će biti prošetan tri puta u toku dana!

SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA

Savremeno opremljen salon za negu i ulepšavanje vaših ljubimaca, u kome rade frizeri za pse – groomeri, obučeni za kupanje i šišanje pasa svih rasa i veličina. Koristimo profesionalnu opremu i šampone prilagođene različitim tipovima, kvalitetu i stanju dlake vašeg ljubimca. U mogućnosti smo da izađemo u susret svim vašim željama vezanim za izgled vaših pasa.

HANDLING I SOCIJALIZACIJA

Handling je obuka pasa za izložbe. Pas se uči ponašanju na izložbi! Ljudi koji nisu u kinologiji , obično misle da pas ume da hoda i u početku ne shvataju da je psa potrebno naučiti ponašanju u ringu i na izložbi. Ukoliko ste zainteresovani za izložbe, javite nam se!

Radno vreme:
- ponedeljak-petak od 8:30 do 18:30
- subota od 10:00 do 16:00
- nedelja neradni dan.


Pozovite odmah, broj mesta je ipak ograničen!


Adresa: Omladinskih brigade 65 v, Novi Beograd

E-mail adresa: studio.koska.allfordogs@gmail.com
Fb stranica: Koska All for dogs
Tel: +381 11 428 10 56