HAPPY SCHOOL

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Zaplanjska 88b, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3672-246, 064/970-91-77
E-mail: office@happyschool.rs
Sajt: www.happyschool.rs

4.5/ 5stars

Škola stranih jezika Happy School je počela sa radom septembra 2007 godine. Nalazi se u Beogradu, na Voždovcu, u Zaplanjskoj ulici br. 88b, u naselju Braće Jerković. Nastava se odvija u klimatizovanom prostoru, potpuno opremljenom za nastavu sa decom i odraslima. Udžbenici su prilagođeni uzrastu dece i usklađeni sa programom u školama. Za sve polaznike se vrši testiranje i pomoću njega se određuje koji nivo učenik može da prati. Radi se u grupama od najmanje tri a najviše 9 učenika. Radi se po udžbenicima OXFORD UNIVERSITY PRESS.

Osim engleskog jezika postoje kursevi i za italijanski, španski, nemački, francuski i ruski jezik. Po potrebi organizuju se kursevi poljskog, grčkog, turskog i arapskog jezika.

U saradnji sa British Council vrše se pripreme za polaganje ispita.

Tečajevi za decu su organizovani tako da deca imaju časove dva puta po 45 minuta nedeljno, sto je 8 časova mesecno. Tečajevi traju 9 meseci a ukupan fond časova je 72.

Nastava se održava u popodnevnim časovima, ali takođe postoje i grupe ciji termini variraju u toku prepodneva u zavisnosti od toga kada deca idu školu.

Intenzivan upis novih polaznika škola obavlja u septembru i januaru svake školske godine. Za individualne ili specijalističke tečajeve upis je tokom cele godine.