Zatvori
LONDON CALLING Škole stranih jezika Beograd

LONDON CALLING

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:00
Utorak 10:00 - 22:00
Sreda 10:00 - 22:00
Četvrtak 10:00 - 22:00
Petak 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 22:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 45, 610, 611, 73, 82, 83, 88, Ada 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

London Calling je stara škola u novom ruhu. Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime- London Calling. Na više načina je modernizovana i unapređena. Način prenošenja znanja deci i omladini je ostao isti, a svi profesori imaju višegodišnje iskustvo. Mnogo polaznika je u našoj školi zavolelo engleski jezik, postalo sigurno u svoje znanje i upoznalo prednosti i mogućnosti koje se otvaraju kada se jednom savlada strani jezik. Nekoliko generacija smo vodili od samih početaka učenja u predškolskom uzrastu do naprednog nivoa znanja i zajedno se radovali prvim napisanim i pročitanim rečima, a onda i uspešno položenim Cambridge ispitima. Ponosni smo što naši polaznici London Calling doživljavaju kao svoju školu, što nam se i godinama nakon što su položili željeni ispit obraćaju kada god im zatreba neka pomoć ili sugestija, što nam veruju i što nam se vraćaju kao prijatelji. Naš stav je da dobrog profesora ne čini samo odlično poznavanje jezika već i spremnost prilagođavanja programa svakom polazniku i prepoznavanje posebnih potreba.

Za decu i omladinu sistem pohađanja je dvosemestralni, po programima Oxford Centra. Ozbiljne studije su dokazale da je akademska školska godina (dva semestra), od minimum 70 časova period za koji se optimalno savladava određeni nivo znanja stranog jezika. Za odrasle polaznike imamo programe koje prilagođavamo potrebama i mogućnostima polaznika. U ponudi imamo ubrzane kurseve na svim nivoima, konverzacijske i kurseve poslovnog engleskog jezika, kao i specijalizovane kurseve za veliki broj profesija. Udžbenici koje koristimo (Express Publishing ELT) su svetski priznati udžbenici koji su osvojili bezbroj nagrada pri ocenjivanju kvaliteta programa.

Nivoi programa za decu i omladinu:  uzrast
Pre-Primary 1  4 godine
Pre-Primary 2  5 godina
Pre-Priamry 3 6 godina
Early Primary 1     I razred
Early Primary 2  II razred
Primary 1  III razred
Primary 2 IV razred
Primary 3 (A2)   V razred

 

Decu u starijim razredima osnovne škole i srednjoškolce nakon testiranja i određivanja nivoa znanja upisujemo na Lower Secondary kurseve za postizanje nivoa A2, A2+, B1, B1+, B2, B2+ ili C1.

Nakon postizanja potrebnog nivoa znanja pripremamo polaznike za polaganje nekog od Cambridge ispita: PET (B1), FCE (B2), CAE (C1), CPE (C2)