Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Studio Rađenović počeo je sa radom 2016. godine u oblasti obuke stranih jezika dece, omladine i odraslih. Kod nas možete steći primenljivo znanje stranih jezika i sa lakoćom vršiti svakodnevnu komunikaciju sa izvornim govornicima.

Svi naši kursevi prilagođeni su zahtevima i potrebama naših učenika tako da možemo pružiti usluge individualne ili grupne nastave. U toku obuke pratimo vaš napredak kroz samoevaluaciju i redovne testove, a nudimo i mogućnost pripremanja i prijave za polaganje sertifikata poznavanja jezika koji su internacionalno priznati.

Svi kursevi i programi su prilagođeni uzrastu polaznika i njihovom prethodnom znanju i zasnovani na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje stranih jezika Evrope. U radu koristimo udžbenike ali i brojna edukativna sredstva, vežbe sa interakcijom, dodatni materijal, audio-vizualni materijal i slične metode da bismo pomogli polaznicima da savladaju osnovne jezičke veštine: razumevanje, pisanje, govor i čitanje.

Nudimo sledeće kurseve:

- Za predškolarce, koji su osmišljeni za decu predškolskog uzrasta i sprovode se kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti, kreativne jezičke radionice, glumu, igru, pesme i slično. Ovaj kurs pomaže deci predškolskog uzrasta da savladaju sve jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz rad u grupi.
Za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovaj kurs prati lingvistički i psihofizički razvoj učenika uz nastavu prigodnu njihovom uzrastu, tj. trenutnom razredu kao i potrebama samih polaznika. Kroz raznovrsne i zanimljive aktivnosti i teme koje su prilagođene interesovanju i uzrastu učenika, podstičemo njihovo samostalno učenje i ohrabrujemo ih da uče jezik radi svakodnevne upotrebe i bogatijeg društvenog i ličnog života, a ne samo za školsku ocenu.
- Za odrasle. Za naše odrasle polaznike u ponudi su standardni ili intenzivni kursevi, kao i kursevi za zaposlene u kompanijama. Za poslednju kategoriju nudimo izbor između kurseva opšteg ili poslovnog jezika i časovi se mogu odvijati ili kod nas ili u vašim prostorijama, u dogovoreno vreme, dva puta nedeljno po sat vremena za petoro do desetoro polaznika.

Specijalni kursevi u ponudi ove jeseni:

1. Konverzacijski engleski jezik. Omogućuje osobama koje poseduju srednje ili napredno znanje jezika da lakše komuniciraju na tom jeziku i usavrše veštinu konverzacije, ili pak da upotpune dotadašnje znanje. Kurs je dizajniran da navodi polaznike da razmišljaju na stranom jeziku i na taj način brže i lakše izražavaju svoje misli i stavove i vode razgovore u akademskom, privatnom ili poslovnom okruženju. Kurs je idalan za one koji žele da steknu samopouzdanje u konverzaciji i lakše komuniciraju i sprovodi se kroz debate, diskusije, širenje vokabulara, kulturnih znanja i slično. Ovaj kurs odvija se isključivo na engleskom jeziku i traje tri meseca 90-minutnih časova po jednom nedeljno.

PROMO CENA: 15000din u mesečnim ratama od 5000din
Regularna cena: 24000din u mesečnim ratama od 8000din

2. Kurs francuskog u međunarodnim odnosima. Ovaj program je za sve one koji se bave ljudskim pravima ili politikom ili pak sarađuju na bilo koji način sa govornicima francuskog jezika. Uz komunikativan i moderan pristup, svi polaznici nezavisno od nivoa znanja mogu da savladaju osnove pravno-poslovnog komuniciranja.

3. Nemački jezik za zdravstvene radnike. Kurs specijalizovanog nemačkog jezika za zdravstvene radnike ili studente medicinskoh nauka. Osposobljavamo polaznike da uspešno komuniciraju sa kolegama ili pacijentima na nemačkom jeziku, uspešno postavljaju dijagnoze, uzimaju istoriju bolesti, beleže simptome i popunjavaju bolničke formulare. Ovaj kurs traje 4 meseca i izgrađuje sve jezičke veštine, kao i vokabular medicinske terminologije. Za ovaj kurs preporučuje se A2 nivo predznanja nemačkog jezika, dok za potpune početnike koji ne znaju nemački imamo polu-intenzivni kurs koji će im pomoći da za 3 meseca steknu potreban nivo znanja da bi mogli da pohađaju kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike.

Prijavite se odmah i uživajte u promo cenama!

Foto

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate