Zatvori
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

Studio Rađenović počeo je sa radom 2016. godine u oblasti obuke stranih jezika dece, omladine i odraslih. Kod nas možete steći primenljivo znanje stranih jezika i sa lakoćom vršiti svakodnevnu komunikaciju sa izvornim govornicima.

Svi naši kursevi prilagođeni su zahtevima i potrebama naših učenika tako da možemo pružiti usluge individualne ili grupne nastave. U toku obuke pratimo vaš napredak kroz samoevaluaciju i redovne testove, a nudimo i mogućnost pripremanja i prijave za polaganje sertifikata poznavanja jezika koji su internacionalno priznati.

Svi kursevi i programi su prilagođeni uzrastu polaznika i njihovom prethodnom znanju i zasnovani na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje stranih jezika Evrope. U radu koristimo udžbenike ali i brojna edukativna sredstva, vežbe sa interakcijom, dodatni materijal, audio-vizualni materijal i slične metode da bismo pomogli polaznicima da savladaju osnovne jezičke veštine: razumevanje, pisanje, govor i čitanje.

Nudimo sledeće kurseve:

- Za predškolarce, koji su osmišljeni za decu predškolskog uzrasta i sprovode se kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti, kreativne jezičke radionice, glumu, igru, pesme i slično. Ovaj kurs pomaže deci predškolskog uzrasta da savladaju sve jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz rad u grupi.
Za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovaj kurs prati lingvistički i psihofizički razvoj učenika uz nastavu prigodnu njihovom uzrastu, tj. trenutnom razredu kao i potrebama samih polaznika. Kroz raznovrsne i zanimljive aktivnosti i teme koje su prilagođene interesovanju i uzrastu učenika, podstičemo njihovo samostalno učenje i ohrabrujemo ih da uče jezik radi svakodnevne upotrebe i bogatijeg društvenog i ličnog života, a ne samo za školsku ocenu.
- Za odrasle. Za naše odrasle polaznike u ponudi su standardni ili intenzivni kursevi, kao i kursevi za zaposlene u kompanijama. Za poslednju kategoriju nudimo izbor između kurseva opšteg ili poslovnog jezika i časovi se mogu odvijati ili kod nas ili u vašim prostorijama, u dogovoreno vreme, dva puta nedeljno po sat vremena za petoro do desetoro polaznika.

 

Foto


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate