Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Studio Rađenović počeo je sa radom 2016. godine u oblasti obuke stranih jezika dece, omladine i odraslih. Kod nas možete steći primenljivo znanje stranih jezika i sa lakoćom vršiti svakodnevnu komunikaciju sa izvornim govornicima.

Svi naši kursevi prilagođeni su zahtevima i potrebama naših učenika tako da možemo pružiti usluge individualne ili grupne nastave. U toku obuke pratimo vaš napredak kroz samoevaluaciju i redovne testove, a nudimo i mogućnost pripremanja i prijave za polaganje sertifikata poznavanja jezika koji su internacionalno priznati.

Svi kursevi i programi su prilagođeni uzrastu polaznika i njihovom prethodnom znanju i zasnovani na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje stranih jezika Evrope. U radu koristimo udžbenike ali i brojna edukativna sredstva, vežbe sa interakcijom, dodatni materijal, audio-vizualni materijal i slične metode da bismo pomogli polaznicima da savladaju osnovne jezičke veštine: razumevanje, pisanje, govor i čitanje.

Nudimo sledeće kurseve:

- Za predškolarce, koji su osmišljeni za decu predškolskog uzrasta i sprovode se kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti, kreativne jezičke radionice, glumu, igru, pesme i slično. Ovaj kurs pomaže deci predškolskog uzrasta da savladaju sve jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz rad u grupi.
Za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovaj kurs prati lingvistički i psihofizički razvoj učenika uz nastavu prigodnu njihovom uzrastu, tj. trenutnom razredu kao i potrebama samih polaznika. Kroz raznovrsne i zanimljive aktivnosti i teme koje su prilagođene interesovanju i uzrastu učenika, podstičemo njihovo samostalno učenje i ohrabrujemo ih da uče jezik radi svakodnevne upotrebe i bogatijeg društvenog i ličnog života, a ne samo za školsku ocenu.
- Za odrasle. Za naše odrasle polaznike u ponudi su standardni ili intenzivni kursevi, kao i kursevi za zaposlene u kompanijama. Za poslednju kategoriju nudimo izbor između kurseva opšteg ili poslovnog jezika i časovi se mogu odvijati ili kod nas ili u vašim prostorijama, u dogovoreno vreme, dva puta nedeljno po sat vremena za petoro do desetoro polaznika.

 

Foto

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate