Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 16℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 16℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ

Škole stranih jezika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Studio stranih jezika Studio Rađenović osnovan je 2016. godine i bavi se podučavanjem dece, omladine i odraslih u oblasti stranih jezika. Studio pruža mogućnost polaznicima da nauče strani jezik i da svoje znanje primenjuju u životnim situacijama, a sve to uz korištenje pogodnosti svakodnevne komunikacije sa govornicima raznih stranih jezika.

Kursevi Studija Rađenović su prilagođeni potrebama polaznika, bilo da je reč o individualnoj nastavi ili radu u grupi. Konstantno pratimo napredovanje polaznika kroz kroz testove i samoevaluaciju, a pored toga pružamo priliku polaznicima da se pripreme i prijave za polaganje internacionalno priznatih sertifikata za poznavanje jezika.

Programi rada su prilagođeni uzrastu i nivou znanja, i bazirani su na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope.
Pored udžbenika, u radu koristimo mnogo dodatnog materijala, interaktivne vežbe i audiovizuelnoe materije, da bismo pomogli polaznicima u usavršavanju četiri jezičke veštine: govor, pisanje, razumevanje i čitanje kroz aktivno učešće u nastavi.

Kursevi za predškolarce su saznajno, tematski i kulturološki prilagođeni deci predškolskog uzrasta. Kroz različite kreativne radionice, komunikativne aktivnosti, igre, glumu i pesme deca usvajaju osnovne jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu. Rad je u grupama, pri čemu se na svakog polaznika usmerava podjednaka pažnja i strpljenje.

Kursevi za osnovce i srednjoškolce su osmišljeni tako da prate psihofizički i lingvistički razvoj dece, a nastava je prilagođena uzrastu, odnosno razredu koji učenik pohađa i/ili naznačenim potrebama polaznika. Aktivnosti i teme su raznovrsne i zanimljive, a prilagođene urastu i interesovanjima polaznika. Želimo da podstaknemo samostalnost u učenju i da podstaknemo naše polaznika da uče strani jezik ne samo za školske potrebe, nego i za svakodnevnu upotrebu i bogaćenje ličnog i društvenog života.

Kursevi za odrasle prilagođeni su potrebama grupa ili pojedinaca. U ponudi imamo standardne i intenzivne kurseve stranih jezika.
Kursevi stranih jezika u kompanijama: U ponudi imamo podučavanje opšteg ili poslovnog engleskog jezika u vašem ili našem okruženju. U dogovorenim terminima, 2 puta nedeljno po 60minuta, 5 do 10 polaznika.

Ove jeseni Studio Rađenović, studio stranih jezika, organizuje specijalizovane programe:

1. Konverzacijski kurs engleskog jezika je specijalizovani kurs namenjen osobama srednjeg ili naprednog nivoa znanja engleskog jezika koje imaju poteškoće pri verbalnoj komunikaciji na stranom jeziku, koje žele da usavrše svoje konverzacijske veštine, kao i onima koji žele da osveže ili dodatno usavrše svoja znanja.
Kurs je osmišljen tako da polaznike navodi da počnu da razmišljaju na engleskom jeziku kako bi što brže i efikasnije verbalno iskazali svoje misli i stavove i vodili razgovor na
engleskom jeziku u poslovnom, akademskom ili privatnom okruženju.

Cilj kursa je da polaznici steknu i ojačaju samopouzdanje pri usmenoj upotrebi jezika, da se oslobode straha i jezičkih blokada i da upotrebe svoje znanje u komunikaciji.
Kroz razgovor,diskusiju i debate na različite teme, sa polaznicima će se raditi na bogaćenju vokabulara, širenju znanja iz domena kultura zemalja u kojima se engleski jezik koristi kao zvaničan jezik, kao i postizanju slobode u korišćenju jezika.

Komunikacija tokom kurs se vodi isključivo na engleskom jeziku. Tokom kursa se obrađuju različite savremene i zanimljive teme. Trajanje konverzacijskog kursa: tri meseca (jednom nedeljno po 90 minuta).

PROMO CENA KURSA: 15000 dinara, mesečna rata 5000 dinara
Cena : 24000 dinara, mesečna rata 8000 dinara

2. Francuski u međunarodnim odnosima - program namenjen svima koji se bave pravom, politikom, ljudskim pravima ili sun a bilo koji način u poslovnoj saradnji sa zemljama francuskog govornog područja. Kurs je zasnovan na modernom i komunikativnom pristupu koji polaznicima u zavisnosti od nivoa omogućava da lako savladaju osnove poslovno-pravne komunikacije.

3. Nemački jezik za zdravstvene radnike je specijalizovani kurs nemačkog jezika namenjen zdravstvenim radnicima i studentima medicinskih nauka.

Cilj kursa jeste da se polaznik osposobi za komunikaciju sa pacijentima i kolegama iz zemalja nemačkog govornog područja, da se uspešno postavi dijagnoza na nemačkom jeziku, uzme istorija bolesti, zabeleže simptomi i da se adekvatno popuni bolnički formular.
Kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike traje četiri meseca i tokom kursa radi se na razvijanju sve četiri jezičke veštine. Polaznici će steći sigurnost u korišćenju nemačkog jezika i naučiti usko stručnu medicinsku terminologiju.

Za ovaj kurs je potrebno da polaznik ima određeno predznanje nemačkog jezika (A2 nivo).
Ukoliko ste apsolutni početnici i ne znate nemački jezik, pripremili smo za vas poluintenzivni kurs, sa kojim ćete za 3 meseca postići nivo znanja koji je potreban za pohađanje kursa Nemački za zdravstvene radnike.

Prijavite se sad i iskoristite promo cene!

 

Foto

STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd
STUDIO STRANIH JEZIKA RAĐENOVIĆ Škole stranih jezika Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate