SMEŠTAJNI KOMPLEKS PAVILJONI

Smeštaj, privatan smeštaj Beograd

Adresa: Batajnički drum 24, Zemun
Beograd Telefon: 011/6303-709, 063/694-225, 011/2196-685
E-mail: office@paviljoni.rs
Sajt: www.paviljoni.rs

4.5/ 5stars

Smeštajni kompleks PAVILJONI nalazi se na Zemunu u ulici Batajnički drum 24, nudi svojim gostima usluge individualnog ili kolektivnog smeštaja, kao i mogućnost ishrane u restoranu u sastavu Kompleksa, pod najpovoljnijim uslovima na teritoriji grada Beograda i okruženja.

Smeštajni kompleks se nalazi na Batajničkom drumu br. 24 (Opština Zemun). Na raskrsnici je puteva i na "kapiji" Beograda (11 km od centra), 7 km od centra Novog Beograda, 7 km od aerodroma, 5 km od centra Zemuna i 65 km od Novog Sada. Okružen je drvećem i zelenilom zbog čega Kompleks čini jedinstven spoj urbanog i prirodnog, čistog i zdravog prostora.

Lokacija je izuzetna jer istovremeno pruža mogućnost boravka u tihom i udobnom okruženju van gradske gužve, kao i lak i brz transfer do željene lokacije na teritoriji grada Beograda, ili gradova u okruženju.

USLUGE SMEŠTAJA:

Paviljon C

- renovirani deo sa standardno opremljenim sobama, sa francuskim ili standardnim ležajem, kao i klub garniturama i kablovskom televizijom na međuetažama.

Paviljon B

- sa standardno opremljenim sobama.

Paviljon E

- sa restoranom i salama za ručavanje u prizemlju i sa standardno opremljenim sobama na etažama I i II.

Smeštajni kompleks raspolaže kapacitetom od 470 mesta u 160 soba .Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne, sa sopstvenim kupatilom i čajnom kuhinjom. Neke od soba su opremljene klima uređajima. Objekti su priključeni na daljinski sistem grejanja, a o održavanju i higijeni Kompleksa i soba se brine stručno osoblje.

Kompleks, koji je ograđen, nalazi se pod 24. časovnim nadzorom, poseduje sopstveni parking kapaciteta 60 parking mesta, sa mogućnošću pristupa većih putničkih/teretnih vozila. Gosti mogu koristiti usluge pranja i peglanja veša, kao i teren za košarku i mali fudbal.

ISHRANA

Gostima koji žele da koriste uslugu ishrane svakodnevno se nude sveži i kvalitetni obroci, pripremljeni uz primenu svih važećih standarda u ugostiteljstvu. Obroci (doručak/ručak/večera) se pripremaju u kuhinji koja snabdeva ekspres restoran i dve sale za ručavanje. Gosti takođe mogu koristiti usluge kafea i sale za sastanke.

Kontakt Informacije:

Adresa: Batajnički drum 24 11080 Beograd
Sajt: www.paviljoni.rs
Email: office@paviljoni.rs
Telefon: 011/ 630 37 09
Faks: 011/21 96 685
Mobilni: 063/694 225
Uprava: 011/210 86 73