Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO S 92

STUDIO S 92

Solarijum Beograd
  • Adresa: Gospodara Vučića 180, Voždovac
  • Telefon: 065/544-1896

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 09:00 - 21:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kozmetički salon S 92 nalazi se na Mirijevu, u ulici Raše Plaovića 2 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju kozmetički salon S 92 posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Svojim radom kozmetički salon S 92 trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Kozmetički salon S 92 nudi Vam sledeće usluge:

- Gel lak – Cris Nail
- Depilacija (topla i hladna)
- Masažna fotelja
- Termo masažni krevet sa kuglicama od žada
- Kavitacija
- Vakum tretman
- RF tretman tela i lica
- Elektrostimulacija

RF Radio frekvencija lica je tretman u kojem se koža lica tretira radiovalovima koji stvaraju toplinsku energiju, putem koje se zagrijavaju duboki slojevi kože koji sadrže kolagenska vlakna.Pomoću RF frekvencija ubrzava se metabolizam stanica i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira prirodna produkcija kolagena. Konačni efekt naposljetku je čvršća, ljepša i zdrava koža, puna svježeg i obnovljenog kolagena. rajniji rezultati se postižu ponavljanjem tretmana kroz nekoliko tjedana, što potpomaže kontinuirani proces regeneracije kolagena.

Kavitacija  je tretman namenjen za tretiranje masnih naslaga i celulita na telu, a može se koristiti i u terapeutske svrhe u reumatologiji, lečenju otoka i ožiljaka kod sportskih povreda. Zahvaljujući savremenom aparatu postiže se razgradnja masnih naslaga i celulita ultrazvukom, koji se zatim vakumom izbacuju na površinu, gde se ustinjavaju, nakon čega se kroz funkcije organizma izbacuju van. Aparatom se poboljšava limfna i venska drenaža i tako otklanjaju uzročnici stvaranja celulita, pospešuje mikrocirkulacija na svim nivoima, uz maksimalan akcenat na limfnoj drenaži i postiže pravilno oblikovanje i zatezanje mišića.

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

Foto

STUDIO S 92 Solarijum Beograd
STUDIO S 92 Solarijum Beograd
STUDIO S 92 Solarijum Beograd