Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO S 92

STUDIO S 92

Solarijum Beograd

Korisne informacije


Kozmetički salon S 92 nalazi se na Mirijevu, u ulici Raše Plaovića 2 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju kozmetički salon S 92 posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Svojim radom kozmetički salon S 92 trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Kozmetički salon S 92 nudi Vam sledeće usluge:

- Gel lak – Cris Nail
- Depilacija (topla i hladna)
- Masažna fotelja
- Termo masažni krevet sa kuglicama od žada
- Masaže (anticelulit, relax, terapeutska)
- Pedikir (estetski i medicinski – po pozivu)
- Manikir
- Kavitacija
- Vakum tretman
- RF tretman tela i lica
- Elektrostimulacija
- Hidro SPA kapsula
- Sauna kapsula

RF Radio frekvencija lica je tretman u kojem se koža lica tretira radiovalovima koji stvaraju toplinsku energiju, putem koje se zagrijavaju duboki slojevi kože koji sadrže kolagenska vlakna.Pomoću RF frekvencija ubrzava se metabolizam stanica i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira prirodna produkcija kolagena. Konačni efekt naposljetku je čvršća, ljepša i zdrava koža, puna svježeg i obnovljenog kolagena. rajniji rezultati se postižu ponavljanjem tretmana kroz nekoliko tjedana, što potpomaže kontinuirani proces regeneracije kolagena.

Kavitacija  je tretman namenjen za tretiranje masnih naslaga i celulita na telu, a može se koristiti i u terapeutske svrhe u reumatologiji, lečenju otoka i ožiljaka kod sportskih povreda. Zahvaljujući savremenom aparatu postiže se razgradnja masnih naslaga i celulita ultrazvukom, koji se zatim vakumom izbacuju na površinu, gde se ustinjavaju, nakon čega se kroz funkcije organizma izbacuju van. Aparatom se poboljšava limfna i venska drenaža i tako otklanjaju uzročnici stvaranja celulita, pospešuje mikrocirkulacija na svim nivoima, uz maksimalan akcenat na limfnoj drenaži i postiže pravilno oblikovanje i zatezanje mišića.

Kod nas možete uživati u relaksirajućoj masaži ili se opustiti u masažnoj fotelji, termo masažnom krevetu sa kuglicama od žada, hidro SPA kapsuli ili sauna kapsuli. Masaža na termomasažnom krevetu objedinjuje akupunkturu (stimulacija 365 akupunkturnih tačaka bez upotrebe iglica), akupresuru, kiropraktiku, žad i infracrvenu toplotu.

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u kozmetičkom salonu S 92 na Mirijevu.

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

Radno vreme:
- svaki dan od 09-21h

Foto

STUDIO S 92 Solarijum Beograd
STUDIO S 92 Solarijum Beograd
STUDIO S 92 Solarijum Beograd