Zatvori
4 ČETVORKA SPLAV Splavovi Beograd

4 ČETVORKA SPLAV

Splavovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 68

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Želite li da uživate u komfornom smeštaju uz apsolutnu privatnost dok vas uspavljuje ljuljanje reke ispod vas jer se nalazite na splavu? Onda ste na pravom mestu!

Ukoliko odaberete naš smeštaj na splavu, dobićete ključ od svog splava po dolasku i on će biti potpuno vaš od 13h kada uđete do 9h sledećeg dana! Ne morate se brinuti zbog vremenskih uslova jer svojim gostima obezbeđujemo komfor bez obzira na doba godine uz pet klima uređaja, odličnu ventilaciju i zaštićenu terasu.

Dok odsedate kod nas možete biti bez brige o bezbednosti jer ćete imati broj telefona našeg ljubaznog osoblja koje je uvek na samo par metara udaljenosti od vašeg splava i spremno da odgovori na sve pozive i pitanja.

Uz tri zasebne spavaće sobe od kojih svaka ima sopstveni ključ, bračni krevet, TV uređaj i klimatizaciju, možete biti sigurni da ćete kod nas uživati u potpunom komforu.

Kod nas takođe možete organizovati brojne proslave - naša specijalnost su momačke i devojačke večeri, rođendanske, porodične i proslave za kompanije.

Samo zato što se nalazite na splavu, to ne znači da će vam manjkati slobodnog prostora - uz dva prostrana nivoa, velikog dnevnog boravka koji ima šanak, velike dve terase, dva kupatila, tri spavaće sobe - sve u besprekornom stanju uz najviše standarde higijene.


Cena:
Do 50 osoba (pon-čet): 300€
Do 50 osoba (pet-ned): 400€
Do 50 osoba (subota): 450€
*broj sedećih mesta: 50

 


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi