VAGABUNDOSI ŠKOLA FUDBALA

Sportske škole Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 84/5 (Balloon), Palilula
Beograd Telefon: 060/737-0718, 063/764-3110, 011/2422-806
E-mail: nesa.smilj@hotmail.com

4/ 5stars

Škola fudbala Vagabundosi pruža mogućnost svim mališanima uzrasta od 5-12 godina da u savršenim uslovima i kroz druženje sa vršnjacima nauče osnove fudbalske igre. Ukoliko Vaš mališan voli fudbal i želite da na pravilan način razvije svoje fudbalske veštine, naša škola fudbala je pravi izbor za Vas.

U rad sa decom uključeni su visoko-obrazovani treneri koji poseduju: D licencu Fudbalskog saveza Srbije, UEFA B licencu, kao i dugogodišnje iskustvo i fudbalsko znanje. Naši pažljivo osmišljeni treninzi usmereni su ka sticanju elementarne fudbalske tehnike, razvoju motoričkih sposobnosti i timskog duha kod budućih sportista.

Treninzi škole fudbala Vagabundosi održavaju se u balonu za mali fudbal "Baloon", koji se nalazi na Zrenjaninskom putu, broj 84/5. Naš moderno opremljen balon poseduje vrhunsku veštačku travu sa granulatom, koja je sertifikovana od strane FIFA i UEFA.

Svim članovima našeg kluba na raspolaganju je sva neophodna oprema za trening, kao što su: markeri, lopte, sportska oprema. Takođe, tu su savremeno opremljene svlačionice sa tuševima i podnim grejanjem. Mislili smo i na sve roditelje koji dovode svoju decu na trening, kojima na raspolaganju stoji klimatizovan kafić, sa besplatnim WiFi internetom, kao i adekvatan parking sa 20 mesta.

Škola fudbala Vagabundosi omogućava svim mališanima da svoj fudbalski talenat razviju na pravilan način i uz nadzor trenera koji garantuju visok nivo stručno-pedagoškog rada. Osim toga, naša škola ima vaspitnu ulogu, jer svi mališani, pored fudbala, mogu da nauče mnogo toga o drugarstvu, kao i da steknu zdrave radne i životne navike.