Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CRVENA LINIJA DOO

CRVENA LINIJA DOO

Staklo, stakloresci Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 94, 95, 604, 605, E1, E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 12

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dugogodišnje radno iskustvo u proizvodnji pvc i aluminijumske stolarije rezultiralo je nastankom firme "CRVENA LINIJA” doo. Kontinuiranim razvojem, usvajanjem novih modernih tehnologija i neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih zaposlenih težimo ka stalnom poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga, kao I da našim kupcima postanemo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantuje visok kvalitet usluga.

Stvaramo dodatnu vrednost inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova i prepoznavanjem i razvijanjem ljudskog potencijala. Svoju misiju izvršićemo putem neprestanog ulaganja u kvalitet.

Naša vizija je da budemo moderna, fleksibilna i stabilna firma, a da kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom zaposlenih i zadovoljstvom naših klijenata osvojimo vodeće pozicije u izradi aluminijunske i pvc stolarije.

Bez obzira da li se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je veoma važno odabrati pravu stolariju.

PVC i ALU stolarija je dugovečna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahteva koje mora ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, estetski doterana i ekonomična.

Prozori i vrata donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i imaju veoma značajan uticaj na sliku objekta. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade. 

Prozori i vrata predstavljaju vaš pogled na svet!

Dodatne informacije možete pronaći na našem SAJTU.

Foto

CRVENA LINIJA DOO Staklo, stakloresci Beograd
CRVENA LINIJA DOO Staklo, stakloresci Beograd
CRVENA LINIJA DOO Staklo, stakloresci Beograd