Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CALIGRAPH DOO

CALIGRAPH DOO

Štamparije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 26, 30
  • Trolejbus: 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Štamparija Caligraph doo sa sedištem u Beogradu je već više od 20 godina prisutna na tržištu. Odnedavno su se stekli uslovi da povećamo svoje kapacitete, tako da pored dosadašnjih mašina, koje uključuju štampu i kompletnu doradu (topli povez, šivenje, tvrdi povez...)

Specijalizovani smo za rad s knjigama i časopisima i već godinama sarađujemo sa brojnim izdavačkim kućama kao što su Lom, Odiseja, Finessa, Konrad Adenauer, Rende, SAI, Obradović, RTS, Zlatni presek...
Naša saradnja se proširila, radimo i sa inostranim izdavačima, kao što je Le Passage des Heures (Francuska)

Mnogi od ovih izdavača čitavu produkciju poveravaju nama, što, nadamo se, svedoči o kvalitetu štampe i našoj poslovnosti. Godinama smo radili časopis za Jugoslovenski pregled, a odnedavno nam je poverena i štampa mesečnog časopisa Nova ekonomija (do sada smo radil samo prateća tromesečna izdanja).

Spremni smo da uvek izađemo u susret klijentima, kada je reč o kratkim rokovima i o mnogim drugim uslovima, jer imamo razumevanje za situaciju u kojoj se srpsko izdavaštvo nalazi. Verujemo i da su naše cene povoljne i realne i voleli bismo da ubuduće uzimate i naše ponude u obzir.

Caligraph nudi i kvalitetnu doradu, kvalitetno gumiranje ploča, zahvaljujući čemu one traju i po nekoliko reprinta, kao i prostran i osiguran prostor za skladištenje knjiga do preuzimanja ili dostave.
Naša štamparija se nalazi tik uz autoput Beograd- Niš (kod Dušanovačkog mosta).

Foto