KRUNIĆ ŠTAMPARIJA

Štamparije Beograd

Adresa: Ratka Resanovića 6b, Bele Vode
Beograd Telefon: 011/2509-602, 062/206-434
E-mail: stamparijakrunic@gmail.com
Sajt: www.stamparijakrunic.rs

4/ 5stars

Štamparija Krunić osnovana je 1980. godine u Beogradu kao mala porodična firma, danas je prepoznatljiva kao jedna od najpouzdanijih i nabolje opremljenih sito štamparija u regionu. Tokom godina radili smo štampu na svim podlogama, dok smo se u poslednjih 17 godina opredelili i specijalizovali za sito štampu na tekstilu.
Raspolažemo kapacitetom štampe od oko 300.000 majica mesčno, što je obim koji malo koja štamparija u regionu može premašiti. Pored tekstila, vršimo štampu nalepnica, kesa, kompletnog reklamnog programa i pakovanja. Dizajn i pripremu za štampu možete prepustiti našem iskusnom i posvećenom timu saradnika.
Budući da smo jedna od najbolje opremljenih štamparija u regionu pružićemo vam sito štampu vrhunskog kvaliteta, u najkraćem mogućem vremenskom roku. Iako smo u poslednjoj deceniji naše umeće i resurse podredili sito štampi na tekstilu, vršimo štampu nalepnica, kesa, kompletnog reklamnog programa i pakovanja. Posedujemo najsavremeniju automatsku rotacionu presu za sito štampu - Schenk Variprint, sa 8 radnih površina, kapaciteta 6 boja, kao i poluautomatski rotacioni pult sa blic sušarom boje, čime je obezbeðen visok i konstantan kvalitet svakog otiska. Ova oprema omogućava nam kapacitet od oko 10.000 majica na dan.