Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
UNIPAK

UNIPAK

Štamparije Beograd

Korisne informacije

Firma Unipak doo se od 1991. godine uspešno bavi proizvodnjom, pakovanjem, štampom i prodajom šećera u kesicama (ugostiteljski reklamni šećer), meda u kesicama (ugostiteljski med), podmetača i salveta sa Vašom štampom, zatim brendiranih kašičica i čačkalica i još mnogo drugih proizvoda neophodnih za savremene ugostiteljske i poslovne objekte koji drže do svog ugleda.

Sa dugom tradicijom smo stekli i neophodno iskustvo u domenu kvaliteta ugostiteljskih proizvoda koje nudimo, gde Vam u susret izlaze i naši dizajneri koji će Vam sa sugestijama i predlozima olakšati proces pripreme za štampu koja je potrebna prilikom svake prve porudžbine bilo kojeg štampanog proizvoda sa Vašim znakom.

Takođe se možemo pohvaliti rokovima isporuke i ekspeditivnošću, kao i činjenicom da u svim ovim stavkama prednjačimo u odnosu na konkurenciju.

Iz pomenutih razloga, snabdevamo veliki broj prestižnih hotela, restorana, kafića i drugih poslovnih objekata, reklamnim šećerom, reklamnim medom u kesici, salvetama i podmetačima sa Vašom štampom i Vašim logom.

www.unipak.rs

Foto