BP DENTAL CENTAR

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Terazije 14/18 (IV sprat), Stari grad
Beograd Telefon: 011/3622-440
E-mail: dentalcentarbp@gmail.com
Sajt: www.dentalcentarbp.com

4.5/ 5stars

Dental centar BP je moderna ordinacija u najužem centru Beograda. Princip našeg rada je poseban pristup svakom pacijentu, timski dogovor oko plana terapije i saniranje problema po najvišim standardima današnje stomatologije.

Posebnu pažnju pridajemo komforu naših pacijenata ne bi li im stomatološki tretman prošao što lakše i bez stresa, a rezultat našeg rada bio visokoestetsko, savremeno rešenje čime će dugo biti zadovoljni.

U Dental centru bp nudimo sve vrste stomatoloskih usluga počev od estetskog zbrinjavanja zuba ispunima, keramičkim krunama i on-lay-evima do specijalističkih parodontoloških, hirurških i ortodontskih tretmana po najstrožim kriterijumima.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja besplatnog pregleda sa planom terapije!

Dr Pejka Živojinović
Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Radi u privatnoj praksi od 2004.godine. Proširuje svoja znanja 2009. god višemesečnim usavršavanjem u SAD na polju estetske stomatologije i parodontologije. Redovno prisustvuje kongresima sa tim temama u zemlji i inostranstvu. Specijalista stomatološke protetike u Beogradu.

Dr Bojana Radošević
Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Radeći u privatnoj stomatološkoj klinici od 2002 godine, kontinuirano razvija svoje veštine na polju estetske stomatologije i protetike pohađajući dental kurseve u zemlji i inostranstvu. Gostujući u stomatološkim ordinacijama u Velikoj Britaniji i Italiji, upoznaje se sa principima rada kolega u inostranstvu.