Zatvori
DENTAL CENTAR LUKA ORTO Stomatološke ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

DENTAL CENTAR LUKA ORTO

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 45, 705, 73, 83, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

NOVO 3D SNIMANJE U STOMATOLOGIJI

Dental centar Luka Orto
, rentgen dijagnostički centar, u samom centru Zemuna vrši rentgen snimanja sa najsavremenijim aparatom sa 50% manje zračenja od standardnog rentgen aparata. U spoju vrhunske tehnologije i našeg dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu kao rezultat dobijamo vrhunske digitalne snimike visoke rezolucije koje možemo izdati na filmu, CD-u ili možemo poslati na vaš e-mail.

SNIMANJE SE NE ZAKAZUJE

Nalazi se u strogom centru Zemuna, u ulici Bežanijska 38.

U prijatnom ambijentu Dental centar Luka Orto rentgen kabineta, uz visokoprofesionalnu uslugu, za najkraće moguće vreme, na aparatima poslednje generacija sa bitno smanjenim zračenjem, moguće je obaviti:
- snimanje zuba
- digitalni ortopan
- profilni telerendgen

Digitalni ortopan, panoramski snimak vilice sa svim zubima je osnovni snimak u stomatologiji koji zamenjuje stomatoloski karton, jednim pogledom se vidi stanje zuba i gotovo sve sto je na njima uradjeno. Digitalni ortopan je jedno od najčešćih snimanja koje stomatolozi koriste u dijagnostičke svrhe, a koje se ranijih decenija izbegavalo zbog visokog zračenja, ali danas zahvaljujuci tehnološkom razvoju i savremenim aparatima koje koristimo prilikom snimanja zračenja su minimalna.

CBCT cone beam computred tomography - stomatološka konusno kompjuterizovana tomografija.

Primenjuje se u oralnoj hirurgiji, maksilofacijalnoj hirurgiji, endodonciji, ortopediji vilica, a svoju primenu je našla i u otorinolaringologiji.
Predstavlja metodu izbora kod planiranja i postavljanja zubnih implantata.
CBCT 3D snimanja se koriste kada klasične 2D metode nisu dovoljne za postavljanje dijagnoze i planiranje intervencije.
Ova vrsta snimanja omogućava najprecizniji uvid u stanje kostiju lica i vilica,zuba i korenova zuba,maksilarnih sinusa i viličnih zglobova.
Upotreba CBCT snimanja omogućava stomatolozima lakše i preciznije postavljanje dijagnoze i plana terapije a što ima za cilj bolji ishod lečenja.
Četiri veličine polja omogućavaju nam snimanja ciljane interesne regije tako da postižemo cilj snimanja uz najmanju moguću dozu zračenja.
Pored standardnih programa snimanja CBCT snimanja, Soredex se izdvojio posebno konstruisanom MINIDOSE opcijom snimanja, koja uz minimalno zračenje (ekvivalent 1/5 zračenja primljenog tokom izrade ortopana) pruža stomatologu mogućnost dobijanja velike količine informacija o traženom segmentu oralne regije.

Na drugom kraju spektra Soredex nudi ENDO program snimanja – opciju koja nudi snimke u najvecoj mogucoj rezoluciji, koji u sebi nude izuzetno veliki broj detalja, koji su stomatologu nedostupni kroz ostale vidove radiografisanja.

Sve snimke stomatolozi i pacijenti mogu preuzeti u elektronskoj formi po izboru – na disku, flash memoriji ili putem e-maila.

Stomatolozi pritom dobijaju OnDemand3D – program za 3D dijagnostiku sa posebnim modulima za dijagnostiku dentalne regije, temporomandibularnog zgloba, maksilarnih sinusa i planiranje ugradnje implantata. Program je preveden na srpski jezik, što olakšava rad na 3D projektima.

U našoj ordinaciji za CBCT snimanja se koristi najsavremeniji aparat CRANEX 3DX proizveden 2018 godine.

CENOVNIK RENTGEN USLUGA:
ORTOPAN digitalni - 1800,00 din
TELERENDGEN digitalni - 1800,00din
SKANOGRAM po regiji - 1800,00din
T.M. zglobovi - 1800,00din
DENTALNI SNIMAK (intraoralni 3x4cm digitalni)- 1000,00din
KOPIJA SNIMKA - 1000,00din

S polje 5x5 cm 3000,00 din
M polje 6x8 cm 4000,00 din
L polje 8x8 cm 4500,00 din
XL polje 8x15 cm 5500,00 din

Mini dose 50% od cene

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi