DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Daničareva 6, Vračar
Beograd Telefon: 060/7633-333, 011/3440-526
E-mail: dentaloffice.lakcevic@gmail.com

4.5/ 5stars

 Specijalistička stomatološka ordinacija “DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ” nalazi se na Vračaru, u ulici Daničareva br. 6. Ordinaciju vodi stomatolog dr Maja Lakčević, specijalista parodontologije i oralne medicine, sa dugogodišnjim isustvom u pružanju stomatoloških usluga.

 U prijatnom i opuštajućem ambijentu ordinacije “DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ”, dočekaće Vas tim stručnjaka, koji svakom pacijentu pristupa posvećeno, u želji da nađe i primeni najbolji način za rešenje vaših zdravstvenih problema ili zahteva estetske prirode.

Individualni pristup pacijentu omogućava da u skladu sa vašim zahtevima i mogućnostima definišemo najoptimalnije rešenje što je i osnovni razlog zbog koga smo visoko kotirani u praksi.

Naši osnovni ciljevi su vaše zdravlje, zadovoljstvo i poverenje, a kvalitet je temelj na kojem baziramo filozofiju svog poslovanja.

Naša ordinacija nudi široki dijapazon stomatoloških usluga preko praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene za decu i odrasle, savremene dijagnostike, do najzahtevnijih  stomatoloških intervencija.

Pored osnovnih usluga, u slučaju pacijenata koji nisu stacionirani u Beogradu, osoblje ordinacije “DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ” će vam sa zadovoljstvom pomoći oko rešavanja pitanja smeštaja i transporta u periodu tretmana.

U ordinaciji “DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ”  nudimo usluge iz sledećih oblasti stomatologije :

* Parodontologija i oralna medicina
* Implantologija
* Oralna hirurgija
* Protetika
* Estetska stomatologija
* Bolesti zuba (endodoncija)
* Ortopedija vilica (mobilni i fiksni aparati)
* Dečja i preventivna stomatologija

Tim koji brine o tome da Vaš osmeh bude zdrav i lep čine :

dr spec. Maja Lakčević, specijalista oralne medicine i parodontologije
dr spec. Snežana Čičić, specijalista ortopedije vilica
Vesna Jovanović, stomatotološki asistent 

Od momenta kada nam poklonite Vaše poverenje, budite sigurni da ste na pravom putu uspešnog, bezbolnog i trajnog rešenja svih stomatoloških problema.

Motiv našeg rada nalazi se u svima vama koji iz naše ordinacije izlazite zadovoljni svojim osmehom!