Zatvori
DOCTOR SMILE - DENTAL AESTHETIC CONCEPT Stomatološke ordinacije Beograd

DOCTOR SMILE - DENTAL AESTHETIC CONCEPT

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 09:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 89, 95, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi

Doctor Smile je vrhunski stomatološki koncept koji pruža sveobuhvatnu stomatološku uslugu uz fokus na estetici osmeha. Sa timom koji okuplja najbolje strucnjake iz svih oblasti stomatologije. Doctor Smile vam obezbeđuje najnovije tretmane i tehnike za postizanje savršenog osmeha.

Jedinstvena karakteristika Doctor Smile koncepta je mogućnost online konsultacija, što vam omogućava da se konsultujete sa stomatolozima i dobijete stručno mišljenje i plan tretmana, čak i iz udobnosti svog doma. Ovo vam štedi vreme i omogućava vam da se brzo povežete sa našim stručnjacima.

Doctor Smile takođe pruža kompletnu organizaciju tretmana, uključujući transport i smeštaj, kako biste imali bezbrižno iskustvo tokom vaše stomatološke posete. Naš tim je posvećen pružanju vrhunskog kvaliteta usluge i obezbeđivanju udobnosti i sigurnosti pacijenata.

Posebna stručnost Doctor Smile tima je u oblasti Hollywood osmeha, koji je sinonim za blistav i privlačan osmeh. Sa stručnim znanjem i iskustvom, naši stomatolozi mogu vam pomoći da postignete osmeh iz snova koji će vam pružiti samopouzdanje i estetsku lepotu.

Doctor Smile koncept je osnovao Strahinja Tepavčević, zubni protetičar sa bogatim iskustvom. Njegova strast za pružanjem vrhunske stomatološke nege inspirisala je osnivanje Doctor Smile-a kako bi pacijentima pružio najbolje moguće iskustvo i rezultate.

Dođite u Doctor Smile i doživite inovativan pristup stomatološkoj nezi, gde se vrhunski stručnjaci sastaju sa estetikom osmeha kako bi vam pružili ne samo zdrave zube, već i osmeh koji će zasijati. Vaše zadovoljstvo i osmeh su naša najveća nagrada.

Uzajamna saradnja sa MedikdentVideo