DR JASMINKA JEKIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 52a, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/7169-725, 011/313-9416

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija dr Jasminka Jekić nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 52a u zgradi gde se nalazi restoran Novak, pored hotela In, u blizini Beogradske arene i Sava centra i predstavlja jednu od vodećih stomatoloških ordinacija u Beogradu, koja pruža kompletnu stomatološku negu, uz primenu najsavremenije tehnologije i aparata. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, stručni i profesionalni tim pruža Vam kompletne usluge: najjednostavnije korekcije i popravke zuba, ali i komplikovano vađenje zuba i kompleksne hiruške zahvate iz oblasti oralne hirurgije.

Sa željom da svim našim pacijentima pružimo najbolju dentalnu negu, stomatološka ordinacija nudi Vam sledeće usluge:

- opšta stomatologija
- parodontologija
- decija stomatologija
- implantologija (hirurška priprema, ugradnja implantata)
- ortodoncija (saniranje rasporeda zuba kod dece i odraslih)
- protetika (izrada krunica, mostova, i proteza) 
- endodoncija (uklanjanje nerava i punjenje korenskih kanala zuba)
- dečija stomatologija

Zahvaljujući tome što pratimo sve najsavremenije trendove iz sveta stomatologije i prilikom intervencija isključivo koristimo materijale najpouzdanijih evropskih i američkih proizvođača, u našoj moderno opremljenoj ordinaciji možete biti podvrgnuti tretmanima svih vrsta stomatoloških oboljenja.

U ordinaciji dr Jasminka Jekić posvećeni smo kvalitetnoj stomatologiji i postizanju vrhunskih rezultata. Na putu lepog osmeha ceo tim radi na tome da se svaki pacijent oseća udobno i komforno u našoj ordinaciji. Svakom pacijentu pristupamo individualno, a u našem radu koristimo najnapredniju i superiornu tehnologiju koja omogućava besprekornu lepotu Vašeg osmeha. Kako bi Vaš osmeh uvek bio blistav i zdrav, pregledi, kontrole, saveti i konsultacije u stomatološkoj ordinaciji dr Jasminka Jekić se ne naplaćuju.

Radno vreme:

- Ponedeljak – Petak od 10h-19h
- Svaka druga subota od 10h-13h