DR JOVANOVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Dunavski kej 11, Dorćol
Beograd Telefon: 011/2636-065
E-mail: schvaba@gmail.com
Sajt: www.jovanovic-dentaloffice.com

4.5/ 5stars

Više od dve decenije postojanja privatne ordinacije Jovanović posvećene su vrhunskoj stomatološkoj usluzi sa posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju i protetiku. Od samih početaka 1989 godine do danas specijalistička ordinacija Jovanović nastoji da privatnoj stomatološkoj praksi pruži posebnu dimenziju.

Primarijusi, spec. protetičari Dr.Olga i Dr.Milan Jovanović su dugogodišnje iskustvo stečeno u Sloveniji i Švajcarskoj preneli na jednu od prvih privatnih ordinacija u Beogradu, dok je Dr.Miroslav nastavio tradiciju svojih roditelja i ponosi se konstantnim napredovanjem kroz primenu najnovijih saznanja u svetu stomatologije. Naglasak stavljamo na pristup pacijentu, bilo koje životne dobi, na kvalitetnu i stručnu uslugu, vrhunske aparate, najkvalitetnije materijale i konstantno praćenje savremenih profesionalnih standarda – jednostavno težimo najboljem.

Dugogodišnje iskustvo i preko 4000 zadovoljnih pacijenata koji su nam ukazali poverenje najbolja su preporuka da nas i Vi posetite. Stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge protetike,ortopedije vilice,oralne hirurgije, bolesti zuba i usta, dečije i preventivne stomatologije,kao i estetske stomatologije.

PROTETIKA:
- klasični mostovi
- keramika na titanijumu
- bezmetalna keramika
- keramičke fasete
- vizil proteze
- totalne proteze

ORTOPEDIJA VILICE:
- sve vrste mobilnih aparata
- fiksni aparati (klasični,bezbojni,u boji)

ORALNA HIRURGIJA:
- sve vrste rutinskog vađenja zuba
- hirurško vađenje
- cistektomija
- implantati

BOLESTI ZUBA:
- kompozitni ispun
- keramički inlej
- lečenje gangrene

ESTETSKA STOMATOLOGIJA:
- kompleksne sanacije gornje i donje vilice sa najsavremenijim materijalima
- sa kombinovanjem više specijalnosti u rešavanju slučajeva sa posebnim osvrtom na estetiku

Neformalan pristup, prijatna atmosfera, bezbolan rad i puno strpljenja su sve što je potrebno da zauvek izbriše Vaš strah od stomatologa.