DR RAZIĆ - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Kumodraška 172, Voždovac
Beograd Telefon: 011/397-11-85, 065/397-11-85, 065/999-89-79, 065/999-89-78
E-mail: dr.punisa@gmail.com
Sajt: www.razicdent.rs

4.5/ 5stars

Stomatoloska ordinacija Razić se nalazi na Voždovcu u Kumodraškoj ulici br 172. Do nas možete doći autobusima 25, 39, 18.

Stomatološkom praksom se bavimo punih 30 godina. Veliko radno i životno iskustvo, uz neprekidno usavršavanje, sticali smo tokom rada u zdravstvenim ustanovama, kao i u privatnoj praksi u republikama bivše Jugoslavije.

Radeći na različitim mestima, sa različitim populacijama, upoznali smo vrlo široku patologiju koju smo rešavali sa puno entuzijazma, čak i u nemogućim uslovima. Sve to nam je pomoglo da, kada smo 1994 osnivali ordinaciju, napravimo takav koncept rada koji ce zadovoljiti i one pacijente koji dolaze nevoljno, sa bolom I one koji imaju mogucnost i naviku da brinu o svom oralnom zdravlju. Naši pacijenti u najvećem broju dolaze kod nas dugi niz godina, uglavnom porodicno.Kontinuirano se edukujući i prateci savremena dostignuca  baziramo se prvenstveno na zdravstveno-funkcionalnom,a naravno i estetskom konceptu.Zdravstveno stanje celog organizma je u direktnoj vezi sa zdravstvenim stanjem usta i zuba, te pacijentima ukazujemo na neophodnost redovnih kontrola i očuvanje prirodnog stanja zuba.

Za one koji su kasno postali nasi pacijenti,pa imaju kompleksnu problematiku za rešavnje, pripremili smo adekvatne programe u saradnji sa kolegama iz drugih specijalnosti.

Svojim naslednicima,mladjim kolegama prenosimo iskustvo koje ce njihovo znanje i sposobnost izbaciti u prvi plan. Tako otvaramo nasim pacijentima mogućnost izbora terapeuta i mogućnost da steknu poverenje neophodno za postizanje dobrih rezultata.

 

Dr Razić Stanka – osnivač
Dr Razić Radivoje specijalista stomatološke protetike, profesor u srednjoj zubotehničkoj školi ‘’Milutin Milanković’’
Dr Vanja Milošević
Dr Puniša Razić

Radno Vreme: 9-12h; 16-20h i po dogovoru.