Zatvori
DR TODOROVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

DR TODOROVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota Zakazivanje!
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 26, 26L, 50, 18

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Stomatološka ordinacija Dr Todorović nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Vlahovića 1, u blizini okretnice 26 u Beogradu. Podstaknuti dugogodišnjim radom i istraživanjem problema sa kojim se suočavaju naši pacijenti, stvorili smo objekat koji prilikom svog rada koristi modernu tehnologiju i metode za lečenje i popravku Vaših zuba.

Stručni tim stomatologa svoj rad podredio je poboljšanju Vašeg oralnog zdravlja, kako biste što je moguće duže imali zdrave i estetski lepe zube. Konstantno radimo na tome da podignemo naš rad na viši nivo, kako bi Vama obezbedili perfektnu uslugu, uz najpovoljnije cene.

 Stomatološka ordinacija Dr Todorović nudi Vam sledeće usluge:

- Popravka i lečenje zuba
- Preventivna i dečija stomatologija
- Stomatološka protetika
- Ortodoncija
- Implantologija
- Oralna hirurgija
- Parodontologija 

Stomatološka ordinacija Dr Todorović  nakon dugogodišnjeg rada na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) nastoji da stvori opuštenu i prijatnu atmosferu, u kojoj naši pacijenti neće osećati strah i nelagodnost pri dolasku i boravku. Budući da je blistav osmeh imperativ modernog doba, posebno mesto u našem radu zauzima estetska stomatologija, odnosno izbeljivanje zuba.

Posebnu pažnju Dr Todorović obraća na sve vrste usluga iz oblasti stomatološke protetike. Kako bi nadomestili postojeće nedostatke, nudimo izradu svih vrsta proteza, a pri radu koristimo vrhunsku kvalitetnu bezmetalnu ili metalnu keramiku.

Individualnim pristupom svakom našem pacijentu omogućavamo da za relativno kratko vreme ima zdrave i lepe zube. Korišćenjem proverenih materijala, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Dentalni turizam je novina u Srbiji i podrazumeva putovanje koje će Vam pružiti negu Vaših zuba, po povoljnim cenama van Vašeg doma. Naš tim je tu da Vam izađe u susret i ponudi usluge iz oblasti dentalnog turizma, za kompletnu negu Vaših zuba.

Siguran put do Vašeg prelepog osmeha.

Vikendom radimo na zakazivanje.

Stomatološka ordinacija Dr Todorović Voždovac.

Foto