MEADENT

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 247, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/713-86-87
E-mail: ordinacija@meadent.com
Sajt: www.meadent.com

4.5/ 5stars

Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga, počevši od sanacije zuba nanohibridnim kompozitnim ispunima, preko hirurških i ortodontskih intervencija, dečije stomatologije, kao i parodontoloških intervencija koje radimo primenjujući najnoviju tehniku otkrivanja uzročnika. Ono na šta smo takođe ponosni jeste savremena i moderna protetika bazirana na izradi metalokeramičkih kruna i posebno bezmetalnih kruna koje daju izvanredan estetski moment, izrada totalnih i parcijalnih proteza, zatim lasersko beljenje zuba sa preparatima različitih koncentracija. Implanti od titanijumskog materijala i mini implanti koji predstavljaju nosače novih proteza ukoliko nemate nijedan zub, topla su preporuka za svakog ko želi visokofunkcionalne estetske nadoknade .

Meadent tim čine dva stalna i četiri gostujuća stomatologa koji će se u svakom trenutku pobrinuti da dobijete najkvalitetniji savet i najbolje rešenje za vaš savršen osmeh.

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi u Meadentu nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se ukoliko ne želite drugačije. Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rešenje. Vaše je samo da nam se prepustite. Više ne morate skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate.

Pogledajte NAŠE RADOVE

Pogledajte opis naših usluga:

Kompozitne plombe

Lečenje parodontopatije

Protetika

Oralna hirurgija

Ortodoncija

Pružamo Vam mogućnost gotovinskog plaćanja i pogodnost odloženog plaćanja čekovima građana na 3, 6, 9 ili 12 meseci

CENOVNIK

Pratite dešavanja i akcije na našoj  MEADENT facebook stranici

Radno vreme ordinacije

Ponedeljak 08:00 – 16:00
Utorak 12:00 – 20:00
Sreda 12:00 – 20:00
Četvrtak 12:00 – 20:00
Petak 08:00 – 16:00

Poklonite nam Vaše poverenje i zakažite besplatan pregled.