OMNIDENT STOMATOLOGIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Kraljice Natalije 36, Savski venac
Beograd Telefon: 011/3620-612, 011/3626-077, 063/8024-005
E-mail: office@omnident.rs
Sajt: www.omnident.rs

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija OMNIDENT STOMATOLOGIJA je deo porodične stomatološke tradicije duge više od 35 godina, ali i simbol moderne i kvalitetne stomatologije.

Osnovali su je dr Gordana i dr Dražen Burgermajster početkom 1992. godine. Danas se naš rad zasniva na timskom radu stomatologa i lekara različitih specijalnosti, pod vođstvom dr Nikice Burgermajster, specijaliste oralne hirurgije.

Posedujemo dve ordinacije sa najsavremenijom opremom za rad, tako da imamo mogućnosti da pružimo sve vrste stomatoloških usluga, pa čak i one najzahtevnije. Iako smo ponosni na ordinaciju i opremu koju posedujemo, naš glavni adut u radu je znanje i iskustvo zaposlenih koji prate svetske trendove iz svih oblasti stomatologije i kontinuirano se usavršavaju u zemlji i inostranstvu.

Individualni pristup svakom pacijentu uz pomoć najsavremenijih dijagnostičkih i terapijskih tehnologija dovodi nas do postizanja najboljih rezultata lečenja i ostvarenja našeg glavnog cilja - zdravlja i lepog osmeha naših pacijenata.

Cenimo Vaše vreme i trudimo se da se sve usluge završavaju u najkraćem vremenskom periodu, a da pružene usluge budu na najvišem nivou i po svetskim standardima. Naše stručno i ljubazno osoblje će učiniti da stomatološke usluge budu potpuno bezbolne, a kvalitet usluga potvrđuju naši stalni pacijenti kojih je iz dana u dan sve više.

Ugodan i funkcionalan ambijent u samom centru grada učiniće da budete opušteni i da se prijatno osećate.

DENTAL DIAGNOSTIC