Zatvori
SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA STOMATOLOŠKE PROTETIKE DR RADLOVAČKI Stomatološke ordinacije Beograd translate.Član 10 godina

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA STOMATOLOŠKE PROTETIKE DR RADLOVAČKI

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota Po pozivu!
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 78, 83, E1
  • Tramvaj: 2, 3, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Specijalistička stomatološka ordinacija dr Radlovački & team čini tim iskusnih stomatologa. Zahvaljujući velikom povjerenju pacijenata i uvažavanju istih posluje već 25 godina.

Pacijenti postaju prijatelji ordinacije, a prateći savremene trendove omogućavamo im najbolje iz svih oblasti stomatologije. Ordinacija se nalazi su centru Beograda, neposrednoj blizini Trga Slavija.

Upoznavajući rad sa pacijentima i osluškivajući njihove potrebe razvili smo koncept koji nas vodi. On se zasniva prije svega na bezbolnom radu u prijatnoj atmosferi i ambijentu, uvažavajući čest strah od intevencija kod pacijenata.

Ne spuštajući nivo kvaliteta usluga, vrijeme provedeno na stomatološkoj stolici se smatra kao bitan parameter komfornosti pacijenta.

Kako bi Vam obezbijedili maksimalnu sigurnost, komfor, preciznost i kao krajnji cilj bolji rad, stomatološka ordinacija opremeljena je digitalnom tehnologijom  i koristi 3Shape  intraoralni skener (digitalni otisak), Formlabs 3D printer, softvere za dizajniranje krunica (Inlab), virtualnog planiranja implatoloških procedura. Doživite unapređeno iskustvo odlaska kod stomatologa uz virtuelno planiranje vašeg budućeg osmijeha digital smile design koji se koristi u planiranju izrade kompozitnih i keramičkih faseta , kao i bezmetalnih krunica .

Prirodan izgled zubnih krunica i vinira je naš imperativ. Dr Radlovački uspešno se bavi preko 10 godina uspešno se bavi implantologijom i rehabilitacijom totalne bezubosti na implantima i mini implantima .

Jedna od najtraženijih usluga u ordinaciji su  takodje  folije za ispravljanje zuba koje se neretko koriste i kao predprotetska priprema za fasete i izbeljivanje zuba zoom lampom. Sem folija u saradnji sa prof. dr Ž. Milosavljevićem u  ponudi su i druge vrste fiksnih proteza 

Naša stomatoloska ordinacija u svom prostoru obuhvata i digitalnu  zubnu laboratorija koja uz pomoć moderne CAD-CAM tehnologije, softvera, ali i završnog ručnog nanošenja keramike obezbjeđuje vrhunsku estetiku. Dugogodišnji rad zubne laboratorije omogućava nam da zadovoljimo i najzahtevnije estetske pacijenate.

Usluge:

 

Foto