Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 10 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 10 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KNEŽEVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KNEŽEVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 23
  • Trolejbus: 40,41

Dodatne Lokacije

Osnivač i vlasnik ordinacije, Dr Vladica Knežević, predstavlja stručnjaka vrhunske klase u oblasti stomatološke protetike. Sa posvećenjem i strašću prema svom pozivu, Dr Knežević je stvorio prostor gde pacijenti ne samo što pronalaze vrhunsku stomatološku uslugu, već i osećaj topline i brige.

U ordinaciji Dr Knežević, bezbolna popravka i lečenje zuba postali su standard, prateći najnovije tehnološke inovacije i medicinske trendove.

Nudimo vam iskustvo bez stresa i nelagodnosti, gde stručnost našeg tima garantuje optimalne rezultate.

Pored toga, specijalizirali smo se u najsavremenijoj stomatološkoj protetici. Naš pristup je holistički, fokusiran na estetiku, funkcionalnost i dugotrajnost. Bez obzira na vaše potrebe, od restauracija do totalnih proteza, ordinacija Dr Knežević je mesto gde vaš osmeh dobija potpunu pažnju.

Za pacijente koji zahtevaju ortodontsku negu, nudimo personalizovane rešenja uz korišćenje najmodernijih ortodontskih aparata. Osmeh koji ste oduvek želeli sada je na dohvat ruke, uz stručnu podršku našeg iskusnog tima.

Estetika je od suštinskog značaja, stoga smo ponosni što možemo pružiti usluge beljenja zuba ZOOM3 lampom. Osvetlite svoj osmeh na brz i efikasan način, uz pažnju koju zaslužujete.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Knežević nije samo mesto gde rešavate stomatološke probleme - to je domaćinsko okruženje gde pacijenti postaju deo naše porodice. Vaš osmeh je naša najveća satisfakcija, i radujemo se prilici da ga očuvamo i unapredimo zajedno.

Foto