Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Tehnički pregled Beograd

Spremate se za put pa bi da proverite auto? Uradite tehnički pregled automobila i bićete mirni! Mi Vam na ovoj strani preporučujemo auto centre koji će uraditi tehnički pregled vozila brzo i povoljno.

FAQ

Kako da pripremim vozilo za tehnički pregled?

Uverite se da je vaše vozilo u ispravnom radnom stanju, da nema spoljnjih ni unutrašnjih oštećenja, da je čisto iznutra i spolja i da posedujete sve zakonom propisane ateste za ugrađene sisteme u vozilu poput gasnih sistema ili kuke za vuču. Takođe je potrebno imati u vozilu svu zakonom propisanu opremu.

Šta se dešava ako ne prođem tehnički pregled?

U slučaju da bilo koja stavka tehničkog pregleda nije zadovoljena, biće vam izdata lista potrebnih radova i izmena koje kada obavite možete ponovo da podvrgnete vozilo tehničkom pregledu.

Kada treba da obavim tehnički pregled vozila?

Tehnički pregled vozila možete obaviti bilo kada, osobito ako se spremate za put ili dužu vožnju. Obavezni tehnički pregledi vrše se pre registracije vozila i tokom redovnih tehničkih pregleda na šest meseci ili godinu dana. Određeni radovi i atesti za vaše vozilo takođe mogu da zahtevaju priložen registracioni list obavljenog tehničkog pregleda.

Da li je tehnički pregled isto što i običan pregled vozila?

Iako se ovi termini ponekad koriste kao jedan, ako obavite pravi tehnički pregled vozila, po završenom pregledu biće vam izdat ovlašćeno uverenje da je vaše vozilo u ispravnom i urednom voznom stanju.

Šta podrazumeva tehnički pregled vozila?

Tehnički pregled vozila obuhvata pojedinačni pregled svakog sistema vašeg vozila da bi se garantovala njegova ispravnost ili bezbednost.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere