Zatvori
HOME DECOR Tende, venecijaneri, roletne Beograd translate.Član 10 godina

HOME DECOR

Tende, venecijaneri, roletne Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 46, 55

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

HOME DECOR
Od ideje do montaže

Opremanje poslovnog i stambenog prostora
Opremanje hotela
Opremanje restorana, kafića i klubova.

Predlaganje rešenja, izrada garnišni po porudžbini i šivenje zavesa po meri. Uslužno, ljubazno i stručno osoblje Vam može pomoći u odabiru pravih materijala i stilova za Vaš privatni ili poslovni prostor!

U bogatoj ponudi zastupljene su:

* Zavese, draperije i mebl-štofovi različitih sastava i dezena
* Garnišne savremenog dizajna izrađene od najkvalitetnijih materijala:
   • Plafonske garnišne - ALU i PVC garnišne
   • Dekorativne garnišne izrađene od drveta, mesinga, nikla, hroma, aluminijuma.
   • Savitljive garnišne
* Sistemi i mehanizmi:
   • Venecijaneri
   • Paketo mehanizmi
   • Panel sistemi
   • Rolo sistemi
   • Trakaste zavese
   • Plise zavese
* Tapete renomiranih nemačkih proizvođača
* Lampe
* Prekrivači
* Posteljine
* Peškiri
* Štep deke
* Jorgani
* Stolnjaci

Pored osnovnog programa tu su i kvalitetni, nezapaljivi materijali koji se koriste za opremanje hotela i restorana visoke kategorije.

* ZAVESE, DRAPERIJE I MEBL ŠTOFOVI

Zavese i draperije
Zavese i draperije su jedan od najvažnijih dekorativnih elemenata u svakom prostoru. Pažljivo odabrane zavese u kombinaciji sa odgovarajućom draperijom prostoru daju jedinstvenu, posebnu atmosferu. Boja i dezeni ovih tkanina treba da budu usaglašeni sa stilom uređenja enterijera. Njihovom odabiru poklonite posebnu pažnju, jer im je uloga vrlo važna. Utiču na količinu svetlosti u prostoru i na refleksiju boja, definišu i uokviruju površinu zidova i prozora i povezuju kompoziciju sa ostalim elementima. Odgovarajuće zavese za prozore menjaju pogled na svet, podižu nam raspoloženje i omogućuju nam nesputano uživanje u našem prostoru. Prozori bez zavesa i dekora mogu izgledati hladno i odbojno.

Tkanine koje mi nudimo uvozimo iz Turske, Sirije, Nemačke, Italije, Belgije i Španije. Zastupljeni su prirodni materijali: pamuk, lan, viskoza...

Takođe u ponudi imamo i sintetičke materijale kao i mešavine prirodnih i sintetičkih. Mebl štofovi Veliki izbor pažljivo odabranih mebl štofova, najkvalitetnije tkanine modernog dizajna, toplih boja i reljefne strukture najbolja su preporuka za Vaš nameštaj.

Sastav mebl štofova garantuje kvalitet: tkanine su izrađene od pamuka, viskoze, akrila i poliestera .

Za opremanje hotela imamo specijalan program nezapaljivih materijala – zavesa, draperija i mebl štofova.

* GARNIŠNE SAVREMENOG DIZAJNA IZRAĐENE OD NAJKVALITETNIJIH MATERIJALA:
   • Plafonske garnišne - ALU i PVC garnišne
   • Dekorativne garnišne izrađene od drveta, mesinga, nikla, hroma, aluminijuma.
   • Savitljive garnišne

* SISTEMI I MEHANIZMI:
   • Paketo mehanizmi Rimske zavese ili paketo mehanizme izrađujemo po meri, od materijala iz naše ponude, po izboru kupca. Urađene su tako da se mogu montirati na plafon, na zid ili na sam okvir prozora ili vrata. Mogu imati više tegova ( klasični paketo ), kada se izrađuju od težih materijala, ili samo jedan teg, kada se rade od laganih materijala.
   • Panel sistemi Panel sistemi, kao ravne površine u više delova, klize u šinama duž ostakljenih površina. Radimo ih od svih vrsta materijala u skladu sa potrebama Vašeg enterijera.
   • Rolo sistemi
   • Venecijaneri Venecijaneri mogu poslužiti kao idealno rešenje za zaštitu od sunca. Imaju široku primenu u opremanju stambenih i poslovnih objekata. Pored zaštitne funkcije mogu poslužiti i kao idealan dekorativni detalj. Izrađuju se u velikom broju boja, a mogu se montirati u drvenu, metalnu i PVC stolariju.
   • Plise zavese Plise zavese imaju jako široku primenu u opremanju privatnih i poslovnih prostora. Osim što predstavljaju izuzetan dekorativni detalj u prostoru, veoma su funkcionalne. Dostupne su u širokom spektru boja i preporučuje se i u kombinaciji sa klasičnim zavesama.
   • Trakaste zavese Kao što i sam naziv govori trakaste zavese su sastavljene od traka koje se mogu rotirati oko svoje vertikalne ose, u zavisnosti od Vaše želje. Izrađuju se u više boja a postoje i različiti dezeni trake. Vrlo su jednostavne za održavanje i rukovanje. Pričvršćuju se u plafon ili na nosače koje postavljamo iznad prozora, u zavisnosti od visine plafona.

* TAPETE renomiranih nemačkih proizvođača Tapete, kao idealan dekorativni detalj, ponovo se vraćaju u domove. Mogu se koristiti za dekoraciju jednog dela zida ili svih zidova u prostoriji. Postoji veliki broj dezena različitih boja.

U ponudi su i tapete sa dečijim motivima.


Vrste plaćanja

Kartice