Zatvori
BOBAN TEPIH SERVIS Tepih servisi Beograd translate.Član 10 godina

BOBAN TEPIH SERVIS

Tepih servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedelja Po pozivu!

GSP

  • Autobus: 17, 31, 50, 308
  • Trolejbus: 19

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

PRANJE TEPIHA

TEPIH SERVIS BOBAN koristi najsavremenije tehnologije pranja tepiha i zbog toga je u mogućnosti da vrši kvalitetnu uslugu pranja preko cele godine. Tepisi u kratkom roku suvi i čisti izlaze od nas i zimi i leti. Mašine su nam vrhunskog kvaliteta, marker KARCHER, kao i hemija koju koristimo za pranje. To nam omogućava da operemo različite, dubinske fleke na tepisima i nameštaju, a da ih ne oštetimo. Tepihe četkamo i ispiramo obostrano, sa lica i naličja. Ovakav kvalitet pranja, ne može se postići običnim održavanjem u stanovima i kancalarijama, zbog toga je neophodno da vam mi operemo tepihe. Takvim kvalitetnim pranjem čuvate svoje tepihe i produžavate im vreme korišćenja.Uspešno i na licu mesta procenjujemo način pranja i tako izbegavamo oštećenja i razlivanje boje. Iskusno radimo sa jakim automatskim mašinama koje detaljno četkaju tepih (4-5 vrsta četki) i mašinama koje pod jakim mlazom vode ispiraju i podižu vlakna tepiha. Tepisi izlaze neoštećeni i detaljno oprani. Centrifugiranjem- 1200 obrtaja se oni cede i dodatno ispiraju, a zatim suše prirodno i u komori. Tako studiozan način pranja nam omogućava da možemo oprati i preprljane tepihe, a naročito tepihe isprljane od kućnih ljubimaca, koji su zahtevni za pranje. Većina servisa u Beogradu izbegava i nije u mogućnosti da ovako pere, jer je skuplje, zahteva više vremena i stručnosti. Bez obzira na složenost ovakvog pranja tepihe vraćamo u kratkom roku, 2-3 dana, osušene u komori čiste i mirisne. Tepih servis Boban je ovako radio od osnivanja do danas, punih 15 godina.

SUŠENJE TEPIHA

U zavisnosti od vremena, tepihe sušimo na dva načina prirodno i u komori. Prirodno sušenje vršimo na suncu u letnjim i prolećnim uslovima, a u komori na jesen i zimi. Trudimo se da svaki tepih, bar na kratko prosušimo na vazduhu i svetlosti, jer to produžava vek tepiha i ubija grinje. U komori se tepisi suše sa jakim ventilatorima koji sprovode vlažan vazduh napolje iz prostorije, a zatim ih grejači dosušuju.Potpuno suve ih vraćamo, jer tepisi ako su vlažni mogu da se usmrde.

PRANJE ŠEGI TEPIHA

Šegi - čupavi tepisi su najzahtevniji za pranje zbog strukture i dužine vlakana - do 5 cm. Pre pranja je neophodno da se ti tepisi istresu, jer prašina duboko upada u vlakna i teško je dostupna. Ona se ne može usisati kućnim usisivačima. Skupljaju prašinu i ako ih prodaju kao antistatik (odbijaju prašinu). Šegi tepisi se peru pod jakim pritiskom vode da bi se odstranile fleke i prljavština, inače se usmrde i ne operu. Ovi tepisi su moderni i popularni i većina klijenata ne zna način kako se moraju prati. Zato što su zahtevni za pranje često se dešavaju reklamacije na pranje od drugih tepih servisa.

OPŠIVANJE TEPIHA

Opšivanje tepiha se vrši ako su strane oštećene ili radi pojačanja. Tako se tepih „spašava“, produžava mu se vek trajanja. Ako se opšivanje ne izvrši na vreme tepih se raspara i neupotrebljiv je. Moguće je opšivanje debljih i ručno čvorovanih tepiha. Radi se mašinsko opšivanje i ručno lepljenje trakom i dvokomponentnim lepkom. Možete izabrati vrstu, boju i dezen konca za opšivanje. Dajemo garanciju 2-3 godine. Ako je zdrava potka moguće je okrpiti tepih sa debelim platnom.

RESE

Rese koje su istrošene, oštećene se menjaju, ali se mogu po želji dodati i tepisima koji ih nisu fabrički imali. Imamo svilene, sintetičke i pamučne vrste resa, dužine 6-12 cm. Rese su ukras tepiha i u zavisnosti od vaše želje biramo vrstu resa. Ove rese koje stavljamo nisu kao fabričke , traju od 3 do 5 godina. Vršimo odlično pranje i izbeljivanje resa na zahtev mušterija.

PRANJE MEBL NAMEŠTAJA

Pranje nameštaja se vrši četkanjem površine sa hemijom visokog kvaliteta, a zatim ispiranjem jakim mašinama sa vodom. Mašina istovremeno baca čistu vodu i izvlači prljavu. Nameštaj tako ne ostaje mokar, samo vlažan i čist. Pranje je dubinsko, jer se pere nekoliko centimetara sunđera ispod materijala. Hemije koje koristimo su ekološke, ne štete okolini i zdravlju, a operu lepo nameštaj. Ovakvim pranjem skidamo veliki broj fleka. Najteži za pranje je svileni mebl, jer se sa njega teško skidaju fleke, a skinute mogu posle sušenja opet da izbiju. Mebl se suši 12-24 časa i ne sme se tada koristiti. Odnosimo manje komade nameštaja da se peru kod nas, a veće peremo na licu mesta. Kada peremo u vašem prostoru dobro obezbedimo uslove pranja, zidovi i podovi se ne kvase.

PRANJE ZAVESA

Naše mušerije su vremenom tražile i druga pranja i zbog tih potreba smo usavršili pranje tekstilnih i trakastih zavesa. Od tekstilnih zavesa peremo i peglamo pamučne, perlon,čipkaste,plišane, somotne i draperije.Ručno tretiranje fleka se vši pre pranja, pa se zatim peru. Trakaste zavese možemo da montiramo i demontiramo i izvršimo sitne popravke. Po vašoj želji u mogućnosti smo da montiramo nove trakaste zavese po vašem izboru.

ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA

Sve usluge koje vršimo radimo i u poslovnim prostorima još brže i efikasnije ne gubeći na kvalitetu urađenog. Najčešće se pere van radnog vremena firme čiji je prostor. U zavisnost od materijala na kome se nalaze itisoni vrši se polusuvo i suvo pranje na licu mesta. Koristimo vrhunske mašine i hemiju. Podloga i nameštaj se suše 12-24h. Imamo uspešna iskustva održavanja najrazličitijih poslovnih prostorija.


Video