Zatvori
BEOMODA TEPISI Tepisi Beograd

BEOMODA TEPISI

Tepisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 36, 46, 52, 53, 56, 51, 511, 601

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

BEOMODA maloprodajni salon tepiha nudi veliki izbor veoma kvalitetnijih tepiha i staza, modernih i tradicionalnih dezena, u skladu sa najnovijim trendovima i stilovima.

Kod nas možete naći i veliki izbor SHAGY, čupavih tepiha, u najrazličitijim bojama i dimenzijama, koji su naročito popularni kod mlađe populacije.

Odliku našeg brenda predstavlja ekskluzivna kolekcija Akrilnih tepiha i staza, koja pleni svojim luksuzom i ekstravagancijom.

Asortiman u našoj ponudi, prilagođen je da zadovolji i najspecifičnije ukuse, a naš najveći adut pored kvaliteta su povoljne cene, prilagođene svačijem budžetu.

Posebnu pažnju poklanjamo kolekciji tepiha namenjenoj deci.

Tepisi za opremanje dečijih soba izrađeni su od kvalitetnih materijala za mašinsku izradu i predstavljaju podlogu koja se lako održava i koja će Vašoj deci obezbediti sigurnu i udobnu podlogu za igru i uživanje.

BEOMODA salon tepiha raspolaže prostranim parking prostorom ispred salona, čime je obezbeđen dodatni komfor prilikom kupovine.

 

Naš fokus su želje, potrebe i zadovoljstvo klienata. Na Vama je da izaberete i da se odlučite za željenu kombinaciju.

Kontaktirajte nas i putem drugog mail-a: beomoda.info@gmail.com

BEOMODA salon tepiha u Sarajevskoj 73, Savski Venac je moderan salon tepiha i staza, koji nudi širok spektar atraktivnih dezena, materijala i boja, po veoma povoljnim cenama.

Asortiman u našoj ponudi, prilagođen je tako da zadovolji i najspecifičnije zahteve i ukuse. Trudimo se da za Vas obezbedimo ono što želite i ono što tražite.

Široka ponuda atraktivnih, neobičnih, tradicionalnih, modernih dezena, magija šara, pastelnih i jarkih tonova, kao i izbor različitih dimenzija, mogu da odgovore svakom zahtevu i potrebi kupca. 

Sinonim našeg brenda predstavlja ekskluzivna kolekcija akrilnih tepiha i staza, koja pleni svojim luksuzom i ekstravagancijom. Akrilni tepisi iz naše ponude doprineće eleganciji i toplini Vašeg životnog prostora.

Naš fokus su potrebe, želje i zadovoljstvo klijenata. Naša misija je što više zadovoljnih klijenata i što više udobnog, prijatnog i lepog enterija sa našim tepisima.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi