TEPART

Tepisi Beograd

Adresa: Mačvanska 33, Vračar
Beograd Telefon: 063/354-358, 011/2404-566
E-mail: info@tepart.rs
Sajt: www.tepart.rs

4/ 5stars

Firma TepArt iz Beograda je ovlašćeni uvoznik luksuznih italijanskih tepiha vodećih proizvođača: LINIE DESIGN, ABC carpet & home, SITAP. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor tepiha izrađenih od najkvalitetnijih materijala, koji će svojim elegantnim bojama obogatiti Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Bilo da uređujete novi stan ili renovirate postojeći, tepisi predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata koji će Vaš dom učiniti drugačijim i dati mu lični pečat. Zahvaljujući našoj bogatoj paleti visoko kvalitetnih tepiha, sigurni smo da ćete kod nas pronaći idealan tepih za Vaš dnevni boravak, spavaću sobu ili kancelariju.

Kolekcije italijanskih luksuznih tepiha koje možete naći kod nas su:

-KOLEKCIJA LINIE DESIGN

-KOLEKCIJA ABC ORIENTAL

-KOLEKCIJA SITAP TEPISI

-KOLEKCIJA IZ TEPART SALONA

Elegancija i jedinstveni stil su ključne reči kada su u pitanju tepisi iz naše ponude. U naš dizajn utkan je moderan izgled koji doprinosi kreiranju udobnog, savremenog i lepog okruženja. Nudimo Vam veliki izbor ručno rađenih tepiha od strane poznatih italijanskih dizajnera koji su proizvedeni u porodičnim manufakturama u Indiji, Turskoj i Avganistanu, koji su usavršili svoje veštine kroz generacije.

Naša vizija je da popunimo domove sa lepotom, a veliki broj zadovoljnih klijenata pokazuje da smo u tome i uspeli. Ulepšajte i Vi prostor luksuznim italijanskim tepisima vodećih proizvođača: LINIE DESIGN, ABC carpet & home, SITAP. Ljubazno i profesionalno osoblje firme TepArt pružiće Vam svu neophodnu pomoć i savete pri izboru idealnog tepiha za Vaš stan ili kuću.

 Radno vreme:

- ponedeljak – petak od 12-20h
- subota od 10-15h

Kontakt informacije:

Ime:  TepArt d.o.o.
Adresa:  Mačvanska 33/lokal 1
Telefon: 011/ 24 04 566,
Mobilni: 063/ 35 43 58
E-mail: info@tepart.rs
Sajt: www.tepart.rs