CROSS GYM TOTAL TEAM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Vojvode Dobrnjca 18, Palilula
Beograd Telefon: 063/249-088, 065/2212-985
E-mail: igortomasevic82@yahoo.com

4.5/ 5stars

Trening centar TOTAL TEAM

Reč je o funkcionalnom treningu koji je sve više zastupljen u rekreativnom i profesionalnom sportu kako zbog njegovih pozitivnih rezultata, tako i zbog zanimljivosti samog treninga koji se dosta razlikuje od klasičnog treninga u teretani.

Sam trening je baziran kombinacijom vežbi sa sopstvenom kilažom (zgibovi, propadanaja, sklekovi, trbušnjaci), trčanjem, dizanjem tegova, kao i rekvizitima poput medicinki, tegića, vijača, bokserskih džakova, pliometriskih kutija, gimnastičarskih karika, ekspandera, elastičnih traka, fitnes kanapa itd.

Samim tim ima prednost u odnosu na teretanu jer je dosta raznovrstan i dinamičan. Po mnogim istraživanjima radi se o najdelotvornijem načinu vežbanja kako za zdravlje tako i za oblikovanje tela, podizanja nivoa kondicije, jačanje i formiranje sportske figure. U zavisnosti od inteziteta vežbanja, trening je jako efikasan u redukciji i regulaciji telesne težine.

U ponudi imamo rekreativnu školu kik boksa i boksa, brazilski jiu jitsu, kao i školicu sporta za decu koja krece sa radom od 1og septembra.

Naš cenovnik možete pogledati >> OVDE

FACEBOOK