D'FINE FITNESS STUDIO

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Kralja Petra I 11a, Kaluđerica
Beograd Telefon: 064/875-1379, 064/136-3638, 064/875-1317

4/ 5stars

Sportsko rekreativni club D' fine pronaći ćete u Kaluđerici u ulici Kralja Petra Prvog 11a u Beogradu. Sa svojim radom naš klub započeo pre nekoliko godina i do danas stvorio prepoznatljivo ime u domenu svog rada.

Klub se sastoji iz dva dela:

1) FITNESS KLUB I TERETANA D' FINE

Postojimo i radimo već nekoliko godina, pružajući svim zainteresovanim rekreativnica i profesionalnim sportistima da treniraju u idealnim uslovima.

Prostor našeg fitnes kluba i teretane obuhvata oko 140 metara kvadratnih, što je čini savršenom za treniranje velikog broja naših članova. Naša teretana opremljena je savremenom opremom za vežbanje, koje će Vam omogućiti da zategnete Vaše telo i osećate se znatno bolje.

Imamo takođe i kompletan kardio program i trenažere za uspešan kardio trening. Posedujemo veliki broj sprava za vežbanje i slobodnog opterećenja poput olimpijskih šipki i tegova, koje Vam stoje na raspolaganju.

Budući da je kompletan prostor našeg fitnes kluba i teretane klimatizovan, svim članovima je omogućen prijatan boravak u istom tokom cele godine.

Pre i posle treninga, možete koristiti našu moderno opremljenu svlačionicu. Naša želja je da Vam omogućimo da se oslobodite suvišnih kilograma, zategnete i ojačate Vaše mišiće u veoma prijatnom okruženju.

Trenirajte u savršenim uslovima i oslobodite se viška kilograma. Budite ponosni na izgled Vašeg tela.

2) SALON LEPOTE D' FINE

Pripadnicama lepšeg pola želeli smo pre svega da omogućimo da malo vremena posvete sebi i svom izgledu u veoma prijatnom ambijentu salona lepote čiji je cilj da Vašu lepotu dovede do savršenstva. Naše profesionalno osoblje čine frizeri i kozmetičari sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vam stavljaju na raspolaganje široku paletu svojih usluga.

FRIZERSKE USLUGE

- feniranje
- svečane frizure
- keratin
- nadogradnja kose

KOZMETIČKE USLUGE

- ženske depilacije
- muške depilacije
- manikir, pedikir
- nadogradnja noktiju
- anti stres masaža
- anti celulit masaža
- relax masaža
- solarijum
- sauna

Oblikovanje kose u skladu sa poslednjim svetskim trendovima omogućiće Vam da imate frizuru koja će laskati Vašoj pojavi i biti Vaš najveći adut u svim prilikama. Prilikom svog rada koristimo proizvode najpoznatijih kozmetičkih kuća koji dubinski neguju Vašu kosu, vraćajući joj njen nekadašnji sjaj i lepotu. Keratinska pakovanja osvežiće Vašu kosu i dati joj neverovatni bujnost i lepotu.

Ukoliko želite da brzo i lako dobijete na dužini kose, preporučujemo Vam nadogradnju kose u našem salonu lepote. Najkvalitetnije ekstenzije koje koristimo omogućiće Vam da imate dugu zanosnu frizuru u svim prilikama.

Depilacija u našem salonu, neće Vam biti neprijatno iskustvo čak ni ako imate vrlo osetljivu kožu. Prilikom depilacije koristimo vosak najvišeg kvaliteta, koji Vašu kožu ostavlja baršunasto nežnom i glatkom. Uz preparate koje upotrebljavamo posle depilacije, neće doći do iritacije i bolnog crvenila na površini Vaše kože.

Relax masaža - blaga i prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma i koja služi za prevenciju stresa i umora, kao i opuštanje mišića. To je ručni tip masaže koji dovodi do protoka energije kroz Vaš organizam i svojim delovanjem podiže opšti nivo zdravlja Vašeg tela. Možete se opredeliti za parcijalnu ili relax masažu celog tela - stopala, noge, leđa, abdomen, ruke, grudni koš, vrat i lice.

Anti celulit masaža - ovaj vid masaže je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Nudimo Vam niz tehnika ove vrste masaže, od anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem za što efikasnije ukljanje celulita. Osim otkljanjanja celilita, ova vrsta masaže deluje i na poboljšanje cirkulacije i zateže kožu.

Anti stres masaža - pored toga što pomaže opuštanju od stresa, ova vrsta masaže se koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i uklanjanje napetosti i bolnih stanja i pravi je izbor za sve ljude koji se teškim, napornim i zamornim poslovima. Specijalno namenjena anti-stres ulja za ovaj vid masaže, sa efektom aromaterapije prenose do Vas mirise koji utiču na centralni nervni sistem. Na ovaj način se postiže opuštanje i relaksacija najvišeg nivoa.

Pobrinućemo se da Vaši nokti na rukama i stopalima u svakom trenutku izgledaju savršeno. Uz manikir, pedikir, nadogradnju ili izlivanje noktiju moći ćete da ispoljite Vašu kreativnost i brzo i lako imate perfektno oblikovane i nalakirane nokte.

Salon lepote i fitnes klub koji će istaći Vašu jedinstvanost, lepotu, Vašu kondiciju i izgled.

Klub fitness i salon lepote D' fine, Kaluđerica, Beograd.