Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Tetovaže, pirsing Beograd

Potrebno Vam je tetoviranje u Beogradu?Ili pirsing? Na ovoj strani se nalazi spisak studia za tetovaže u Beogradu sa kompletnim ponudama, fotografijama, cenama i opisom usluga. Tetovaže, pirsing Beograd je strana gde ćete zasigurno pronaći omiljeni ili budući omiljeni studio za tetovaže, pirsing u Beogradu.

FAQ

Da li se tetovaža može ukloniti?

Postoje moderne tehnologije koje mogu ukloniti tetovaže potpuno i bez ožiljaka, ali se pre tetoviranja informišite da li su vam te tehnologije dostupne.

Da li maloletna lica mogu dobiti tetovažu ili pirsing?

Bilo koji odgovorni umetnik za tattoo art i pirsing zahtevaće u slučajevima maloletnih lica saglasnost ili prisutnost roditelja ili staratelja.

Da li je potrebna posebna nega pošto uradim tetovažu ili pirsing?

U gotovo svim slučajevima potrebna je specijalna nega tokom zarastanja tretiranog dela tela, a u nekim slučajevima i kontrola tog procesa. Dobro se raspitajte kod pružaoca usluge tetoviranja i pirsinga na koji način da održavate tretiranu površinu i koliko dugo.

Da li moram da donesem sliku po kojoj će se raditi tetovaža?

Većina salona i lokala koji nude ovu uslugu takođe vam mogu ponuditi i “šablonske” slike i crteže po kojima možete izraditi unapred dizajniranu tetovažu, a dosta njih ima i umetnike koji mogu napraviti skice i crteže vaših zamisli po kojima se može uraditi tetovaža.

Kako se određuju cene tetoviranja?

Cenu tetoviranja određuje vršilac usluge i ona često zavisi od nekoliko različitih faktora poput veličine, mesta tetoviranja, složenosti same tetovaže, vremena koje je potrebno da se uradi i brojnih drugih faktora, tako da je najbolje unapred se o svemu raspitati i dogovoriti sa umetnikom pre početka rada.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere