Zatvori
BOBB MASTER - TATTOO HOUSE Tetovaže, pirsing Beograd translate.Član 15 godina

BOBB MASTER - TATTOO HOUSE

Tetovaže, pirsing Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25P, 26, 26N, Ada 4
  • Tramvaj: 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

Sigurno Vam neće trebati dosta vremena da uvidite da se radi o vama već dobro poznatom mestu za tetoviranje i pirsing - Tattoo House-u koji je sa Vama 25 godina.
Bili smo u TC Sremska, zatim dalje evulirali u mnogo veći prostor u Bulevaru, da bi smo posle dosta turbulencija što zbog ekipe, što zbog više sile zauzeli busiju u Vojvode Savatija 18 na Zvezdari, a nakon toga se skućili u pravom našem ambijentu, na Vračaru.

Studio je drugačiji od svih pređašnjih kao i ekipa; počevši od Master Bobba sa 25 godina iskustva pa sve do najmlađih članova kojima imaju 16 godina, uče, upijaju i udišu sjajnu eneriju našeg tima.

Tu su još Tai-Chi Bobbova devojka i dugogodišnji saradnik koja usavršava tetovažu i radi body art kanom i glavni je crtač u studio.

Suludo je više pričati o nama i našem načinu rada i poslovanja jer ste itekako do sada za sve ove godine imali priliku to dobro utvrditi, a posebno posle sledećeg nabrajanja: Michael Madsen, John Kendrix, Željko Rebrača, Milan “Čiča” Gurović, Ivan Miljkovic, Miloš Vujanić, Miralem Sulejmani, Petar Petrović, Ratko Varda, Zvonimir Vukić, Seka Aleksić, Marija Šerifović,  Jana-Neverna Beba, Ljuba Pantović, Ivana Maksimović…
Ova imena Vam ne garantuju čudo, već samo potvrđuju da smo na mapi tetoviranja u Srbiji, a i šire, već dugo vremena i ne idemo nigde !!!      

Toliko.

Web www.bobantattoostudio.com

http://www.011info.com/images/social/deviantart.png


Video