BOBB MASTER - TATTOO HOUSE

Tetovaže, pirsing Beograd

Adresa: Vojvode Savatija 18, Zvezdara
Beograd Telefon: 063/7772-972, 064/1121-229, 065/402-1839
E-mail: tattohousebgd@yahoo.com
Sajt: www.tattoohousebgd.com

4.5/ 5stars

Sigurno Vam neće trebati dosta vremena da uvidite da se radi o Vama već dobro poznatom mestu za tetoviranje i pirsing Tattoo House-u koji je sa Vama već 16 g. Bili smo u TC Sremska, zatim dalje evulirali u mnogo veći prostor u Bulevaru, da bi smo posle dosta turbulencija što zbog ekipe, što zbog više sile zauzeli busiju u Vojvode Savatija 18 na Zvezdari!

Studio je drugačiji od svih pređašnih kao i ekipa; počevši od Master Bobba sa 23 godina iskustva pa sve do najmlađeg člana ekipe Nikole kojem je tek 16. godina.

Tu su još Tai-Chi Bobbova devojka i dugogodišnji saradnik koja usavršava tetovažu i radi body art kanom i glavni je crtač u studio. Treba pomenuti još dva učenika koji svoje slobodno vreme provode u Tattoo House-u, a to su : Anđela i Nikola.

Suludo je više pričati o nama i našem načinu rada i poslovanja jer ste itekako do sada za sve ove godine imali priliku to dobro utvrditi, a posebno posle sledećeg nabrajanja > Michael Madsen, John Kendrix, Željko Rebrača, Milan “Čiča” Gurović, Ivan Miljkovic, Miloš Vujanić, Miralem Sulejmani, Petar Petrović, Ratko Varda, Zvonimir Vukić, Seka Aleksic, Marija Šerifović,  Jana-Neverna Beba, Ljuba Pantović, Ivana Maksimović….. Ova imena Vam ne garantuju čudo, već samo potvrđuju da smo na mapi tetoviranja u Srbiji, a i šire već dugo vremena i ne idemo nigde !!!      
Toliko.

Ul. Vojvode Savatija 18, Atelje
Ispod Đeram pijace u bulevaru kralja Aleksandra.
Fon. 0637772972  Bobb

       0654021839 TaiChi

Mail tattoohousebgd@yahoo.com
Web www.tattoohousebgd.com

www.bobantattoostudio.com

 

Možete nas potražiti i pratiti na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, You tube, Deviant art, Checkoutmyink, Tattoo tv...