Zatvori
101 HAIR CLINIC Trihološke klinike Beograd

101 HAIR CLINIC

Trihološke klinike Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 19:00
Utorak 10:00 - 19:00
Sreda 10:00 - 19:00
Četvrtak 10:00 - 19:00
Petak 10:00 - 19:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

101 Hair Clinic je vodeća međunardona klinika i jedina akreditovana institucija u Srbiji za lečenje opadanja kose i bolesti kože glave od strane Međunarodnog instituta za istraživanje kose iz Pekinga.

101 Hair Clinic svojim pacijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. Za svakog našeg pacijenta izrađuje se individualni plan terapije, da bi se garantovali maskimalni efekti u rastu kose.

Pored lokalne terapije, koju koristite kod kuće, naši doktori Vam mogu preporučiti i adekvatni klinički tretman, koji se izvodi u našoj klinici u cilju postizanja optimalnih rezultata. Naši specijalisti prate Vaš napredak u lečenju iz meseca u mesec, preko besplatnih mesečnih kontrola, da bi obezbedili najbolje moguće rezultate.

Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose. Međunarodno edukovani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih hirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vašeg problema.

Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapij su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni, bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.

Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u lečenju opadanja kose.

Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani protiv opadanja kose, a to su:

TRETMANI PROTIV OPADANJA KOSE:
- Microneedling mezoterapija kose
- Laserska terapija kose
- Transplatacija kose
- Karboksiterapija kose
- Fotobiosimulacija
- Infuzija kiseonikom
- Sonoforeza
- Visoka frekvenca

TRETMANI ZA NEGU KOSE I KOŽE GLAVE:
- Detoks tretman
- Tretman protiv peruti
- Tretman za masnu kosu
- Tretman za suvu kosu
- Tretman za sedu kosu
- Anti-age tretman


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi