Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MARGO TEKS DOO

MARGO TEKS DOO

Ugostiteljska oprema Beograd

Korisne informacije


MARGOTEKS DOO

Ugostiteljska oprema Beograd
Adresa: Časlava Veljića 53, Čukarica
Telefon: 064/112-5129
E-mail: margoteks.doo@gmail.com 

NOVO IZ PONUDE

Program za kućne ljubimce.

Nudimo Vam širok izbor ležajeva i prostirki za pse i mačke. Program za Vaše ljubimce radimo od izuzetno kvalitetnih vodonepropusnih materijala, u raznim dimenzijama.

Idealan su izbor ne samo zbog elegantnog i dobro osmišljenog dizajna, već i zato što su izuzetno udobni, laki za održavanje, izdržljivi i istrajni. Garantujemo da će oduševiti i Vas i Vašeg ljubimca.

NUDIMO VAM:

- Zavese
- Draperije
- Paketo, panel i rolo sisteme
- Garnišne
- Mebl štofove
- Prekrivače i dekorativne jastuke
- Posteljine
- Presvlake za stolove/stolice STRATCH (univerzalne)
- Stolnjake i nadstolnjake
- Hotelski i restoranski program 

Uz asistenciju našeg osoblja možete ispuniti svoje želje u dekoraciji Vašeg doma, poslovnog prostora, svečanih sala, restorana i hotela.

BESPLATNA USLUGA

Iskoristite priliku da Vam naš tim sašije zavese po meri potpuno besplatno. Za klasično šivene zavese, kupljene kod nas, dovoljno je da nam dostavite širinu i visinu zavese i vrstu trake koja se našiva. Ukoliko, pak, želite neki drugi način šivenja, izvešćemo to prema vašoj zamisli uz skromnu nadoknadu.

ŠIVENJE PO MERI

Primetili smo da je u današnje vreme nameštaj sve više rađen po porudžbini i da standardi u dimenzijama više gotovo da i ne postoje. Zato smo odlučili da Vam ponudimo šivenje posteljine i prekrivača tačno po meri Vašeg nameštaja. Šijemo i ukrasne jastučiće u oblicima i materijalima po želji. To Vam daje mogućnost da uklopite drapere i dekorativne jastuke na jedinstven način. Takođe, šijemo stolnjake i nadstolnjake po porudžbini. Radimo precizno i s ljubavlju, posvećujemo pažnju detaljima tako da svaki komad bude unikatan i savršen.

MONTAŽA

Kako bi naša usluga bila kompletna, imamo i timove koji vrše montažu kako panel i paketo mehanizama, tako i klasičnih garnišni.

Za više informacija pozovite nas na broj 064/112-5129

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Margoteks-Tajna-zavese-1732005920403667/

Foto

MARGO TEKS DOO Ugostiteljska oprema Beograd
MARGO TEKS DOO Ugostiteljska oprema Beograd
MARGO TEKS DOO Ugostiteljska oprema Beograd