WINTERHALTER

Ugostiteljska oprema Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 84c
Beograd Telefon: tel: 011/208-5950, 208-5951, 271-0479, (fax). 271-0348
E-mail: info@winterhalter.rs
Sajt: www.winterhalter.co.rs

4/ 5stars

Winterhalter Gastronom GmbH osnovan je 1947. godine i bavi se razvojem i proizvodnjom profesionalnih mašina za pranje posuđa. Proizvodni pogoni su u Nemačkoj i Švajcarskoj. Od 1997.god. otvorena je ispostava Winterhalter Gastronom Yu u našoj zemlji.

Specijalizovani proizvodni program čine: Mašine za pranje čaša, pribora, mašine za pranje sudova, mašine za pranje crnog posuđa, plehova i kuhinjske opreme, aparati za omekšavanje i demineralizaciju vode, kao i deterdženti za pranje i ispiranje posuđa. Winterhalter nudi kompletan sistem počevši od pripreme vode preko savršene tehnologije mašina sa svim dodatnim priborom do sredstava za pranje i ispiranje, namenjen hotelijerstvu, gastronomiji, pekarskoj industriji, poslastičarstvu i mesarama. Našim kupcima nudimo vrhunski kvalitet proizvovda, profesionalnu uslugu i stručnu pomoć, kvalitetan servis i održavanje.

Mi isporučujemo. Čisto posuđe je jedino što Vam možemo garantovati. Winterhalter mašine odlikuju se: najsavremenijim tehnološkim rešenjima, jednostavnim i lakim rukovanjem preko tastera i displeja, uštedom u potrošnji vode, struje i tečnosti za pranje. Apsolutnom higijenom posuđa i pribora, bakteriološki ispravne, velikim kapacitetom pranja. Uklopivošću u svaki radni prostor.
Servis i održavanje: Kratko vreme odziva, raspoloživ 7 dana nedeljno. Mobilan i opremljen svim rezervnim delovima.

Brza pomoć usled dijagnostike grešaka na displeju.