Zatvori
ŽAK D.O.O. Ugostiteljska oprema Beograd translate.Član 5 godina

ŽAK D.O.O.

Ugostiteljska oprema Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 108

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

ŽAK je firma sa jasnom vizijom šta će se dešavati na tržištu ugostiteljske opreme. Sa velikim iskustvom u projektovanju i opremanju svih tipova ugostiteljskih objekata i zaista velikom mrežom zadovoljnih kupaca i partnera, mogu neskromno da kažu da imaju najbolji odgovor na sve nedoumice i pitanja svojih klijenata

Vreme je naš najveći saveznik jer potvrđuje da uvek dajemo rešenja na duge staze

Provedeno vreme na tržištu potvrdilo je značaj, viziju, uspešnost, kvalitet i odredilo budućnost firme ŽAK.

ŽAK je koncipiran kao svestrana firma za projektovanje i opremanje svih tipova ugostiteljskih objekata. Osnovni pokazatelj je status na tržištu ugostiteljske opreme.
Brojni partneri iz zemlje i inostranstva, vrlo obučeni i kvalitetni kadar garancija su uspešnog poslovanja.

Referenc lista partnera je impresivna i mi smo ponosni na nju; ko jednom posluje sa ŽAK-om, posluje uvek. Svi dosadašnji kupci i korisnici usluga i dalje su verni partneri ŽAK-a, što se veoma ceni i neguje. To se postiže odgovornošću, kvalitetom, rokovima, cenom, održavanjem  i konstantnom podrškom, što je garancija da je ŽAK pravi izbor za saradnju.

ŽAK je uz svoje kupce:

  • - Od ideje do kvalitetnog i optimalnog rešenja i realizacije koja sadrži sve aspekte za uspešno poslovanje korisnika opreme ŽAK
  • - Prilikom izbora odgovarajuće opreme, sa posebnim akcentom na njenu racionalost i iskorišćenost (čime se postižu značajne uštede)
  • - Prilikom obuke osoblja koje će da koristi opremu
  • - Kad treba da pruži specijalizovani servis itd.


Kontakt rešava sve i otvara jasan pogled na ono što zajednički želimo i čemu težimo.

Naš savet ugostiteljima je da prilikom odabira opreme treba da se opredeljuju za vrhunsku opremu jer se ona kupuje jednom. Samim tim treba da vode računa da oprema koju uzimaju bude dobro pokrivena servisom i rezervnim delovima, jer jedino uz ispravnu i redovno servisiranu opremu takav ugostiteljski objekat može doći do svog punog izražaja.

Kompanija ŽAK, izdvaja se pouzdanošću i kvalitetom koji pruža svakom klijentu. Dugogodišnje iskustvo u opremanju hotela, ekskluzivnih kafea, barova, poslastičarnica, restorana i kuhinja uliva poverenje i pruža sigurnost svim kupcima. Posebna pažnja se poklanja samim kupcima, savetovanju i pružanju idejnih rešenja kako bi svaki klijent bio zadovoljan.

U širokoj ponudi proizvoda iz našeg prodajnog programa može se naći sve što je jednom ozbiljnom ugostitelju potrebno: šankovi, rashladni uređaji, vitrine vrhunskog kvaliteta, kafe aparati, ledomati, frape aparati, šporeti, roštilji, friteze, kazani, kolica, profesionalne mašine za pranje čaša i posuđa i još mnogo toga. Tu je i sitan inventar atraktivnog izgleda i vrhunskog kvaliteta.

Napominjemo da smo i direktni uvoznici italijanske espreso kafe  ROMCAFFE. U svom sastavu imamo i specijalizovanu Caffetteria Žak u kojoj se može degustirati i isprobati ukus ROMCAFFE. Pružamo uslugu pakovanja ugostiteljskog šečera sa logom korisnika.

Firma se ne bavi samo prodajom ugostiteljske opreme, već i servisom, izradom tehnoloških rešenja i savetovanjem klijenata. Najveća prednost je sopstveni servis koji se nalazi u okviru same firme. Raspolažemo i bogatim lagerom originalnih rezervnih delova za svu opremu koju nudimo, što omogućava brzo i kvalitetno servisiranje opreme kako u garantnom roku, tako i van njega. Stalnim usavršavanjem servisera, klijentima se pruža kvalitetna montaža, efikasno održavanje i pouzdana obuka osoblja.

Osoblje firme ŽAK je na raspolaganju svim posetiocima izložbenog salona u Hali „Pionir“, gde se i sami mogu uveriti u kvalitet naše kompanije.