Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA

AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA

Ultrazvučna dijagnostika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeAS MEDICUS BIOREZONANCA  je  prva poliklinika za integrativnu medicinu na Balkanu, koja na jednom mestu pruža usluge klasične i kvantne medicine tj. integriše znanja zapadne i istočne medicine sa najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike.

Kao pionir Kvantne medicine na našim prostorima, tokom više od 25 godina uspešnog rada , sa odličnim rezultatima smo dijagnostikovali i lečli preko 40 hiljada pacijenata ne samo iz naše zemlje već i iz čitavog sveta.

Poštovani pacijenti, u našim savremenim ordinacijama, pod stalnim nadzorom lekara specijalista i prof. sa VMA i Kliničkog centra, vaše zdravlje je naša briga.
Koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.

Poliklinika AS MEDICUS BIOREZONANCA omogućava Vam brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju celog organizma, bez štetnog zračenja.

Sve dijagnostičke i terapijske metode imaju upotrebne sertifikate i dozvolu Ministarstva zdravlja.

Poliklinika AS  MEDICUS  BIOREZONANCA poznata po integrativnom i holističkom pristupu u medicini i po tome što u svoju praksu stalno uvodi najnovija dostignuća savremene dijagnostike i terapije, omogućava Vam sledeće zdravstvene usluge:

IZ OBLASTI KVANTNE MEDICINE:

Biorezonantni skener (pregled celog organizma u roku od jednog sata)
Termovizijski skener (toplotni portret celog tela)
Darkfield - Sken mikroskop žive kapi krvi (procena stanja homeostaze u organizmu)
Mikrorezonantna terapija
Rikta laserska terapija
* Testiranje i lečenje alergijskih oboljenja
* Test intolerancije na hranu
Veda puls dijagnostika


IZ OBLASTI KLASIČNE MEDICINE:

Fizikalna medicina (magnetna, termo i elektro terapija, ultrazvuk, sonodinator, kinezi terapija)
Estetska medicina (limfna drenaža, kavitacija, radiotalasni lifting, radiotalasni nož i medicinski tretman lica i tela, masaže)
* Male hirurške intervencije

Sistematski pregledi za pojedince i kolektive
* Paketi za pojedince
* Specijalistički paketi
* Pojedinačne usluge

AKUPUNKTURA  I  MIKROREZONANTNA TERAPIJA

Po akupunkturnim tačkama i kanalima sprovodimo Mikrorezonantnu terapiju uz pomoć aparata koji se plasira na određene tačke na telu u zavisnosti od oboljenja koja se tretiraju.

Ovom terapijom možemo tretirati više oboljenja istovremeno.

Akupunkturne tačke su otvori na bioenergetskim kanalima preko kojih šaljemo elektromagnetne signale koji imaju terapeutsko dejstvo na organe koje želimo da lečimo.

Mikrorezonantna terapija je bezbolna, jednostavna, prijatna za primenu i nema štetnog zračenja.

25-ogodišnje iskustvo u primeni ovih generatora zdravlja pokazalo je da se MRT može primeniti u skoro svim granama medicine:
* GASTROENTEROLOGIJA ( gastritis, čir na dvanaestopalačnom crevu i želucu, hronična oboljenja jetre, pankreasa i creva)
* NEUROLOGIJA (neuralgia trigeminusa, pareza facijalisa, glavobolja, migrena, poremećaji moždane cirkulacije, paraliza, arterioskleroza i oboljenja perifernih živaca
* ORL (alergijski rinitis, sinuzitis, smanjenje sluha, oboljenja glasa, vrtoglavica)
* KARDIOVASKULARNE BOLESTI (angina pectoris, miokardiopatija, aritmije, hipertenzija, hipotenzija, neuroza srca, poremećaji periferne cirkulacije arterija i vena, m. Raynaud, m. Buerger, tromboflebitis, ulcus cruris)
* DERMATOLOGIJA (neurodermatitis, ekcem, alergija, psorijaza, akne i drugo.
* PSIHIJATRIJA (depresije, stres, menadžerske bolesti, neuroze i krizna stanja)
* ENDOKRINOLOGIJA (oboljenja štitaste žlezde, dijabetes, poremećaji menstrualnog ciklusa i drugi hormonalni poremećaji)
* PULMOLOGIJA  (astma, bronhitis, bronhopneumonia)
* REUMATOLOGIJA

Koristi se kod svih oboljenja gde lekovi nisu postigli uspeh, kod pacijenata preosetljivih na lekove ili gde želimo da lečimo pacijente savremenim metodom, koji integriše znanja i iskustva zapadne i drevne istočne medicine sa najsavremenijim saznanjima i dostignućima biofizike i elektronike.

* Ova terapija skraćuje vreme lečenja i može se nazvati ekološki čistom.

LABORATORIJA

U poliklinici As Medicus Biorezonanca možete uraditi sledeće laboratijske analize:
* Hematološke analize
* Imunohemijske analize
* Hormonske analize
* Analize različitih antitela
* Tumor markeri
* Više analiza iz jednog uzorka krvi

KVANTNA MEDICINA 

BIOREZONANTNI SKENER

*Biorezonantni skener predstavlja dijagnostičku metodu kojom se u roku od jednog sata pregleda kompletan organizam! 
Bolest se dijagnostikuje u fazi kada još nema organskih promena i kada je ne prepoznaju klasični dijagnostički aparati (UZ, skener, MR).
Zamenjuje više specijalističkih pregleda, raznih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza, a pored toga nema štetnog zračenja!

* Sistem NLS ili Biorezonantni skener otkriva sve tajne Vašeg organizma!
Dijagnostika 21. veka, pripada Kvantnoj medicini. Sofisticiran sistem za kompjutersku dijagnostiku i terapiju, Biorezonantni skener je kompletna i savremena medicinska tehnologija trećeg milenijuma, zasnovana na spektrografskoj analizi vrtložnih magnetnih polja živih organizama. 
Ova jedinstvena dijagnostička aparatura dozvoljava praćenje i snimanje svih etapa i prelaza od zdravlja do bolesti, na osnovu promene elektromagnetnih karakteristika tkiva organizma, pojedinih ćelija i hromozoma.

Prednost Biorezonantnog skenera je u tome što pregleda kompletan organizam uz testiranje na prisustvo bakterija, virusa,parazita i alergena.
Pregled  je bezbolan i nema štetnog zračenja. Nakon pregleda pacijentu se daje predlog za terapiju.

Preglede vrše dr Aleksandar Sinicki - specijalista neuropsihijatrije i Kvantne medicine - biorezonance, termovizije i mikrorezonantne terapije kao i dr sci med Nina Nikolovska-Sinicki – specijalista otorinolaringologije i Kvantne medicine - biorezonance, termovizije i mikrorezonantne terapije.

Poliklinika AS MEDICUS – BIOREZONANCA prva je u našoj zemlji uvela Biorezonancu kao najnovije dostignuće savremene dijagnostike i terapije.

TERMOVIZIJSKI SKENER

* Poliklinika AS MEDICUS – BIOREZONANCA u svojoj praksi primenjuje savremeni i precizni metod brze i rane dijagnostike – Termovizijski skener. 
Specijalna kamera registruje infracrveno zračenje tela koje se menja pri promeni temperature i od stotinke stepena, a kao rezultat patoloških procesa u organizmu.
Posle kompjuterske obrade na ekranu se pojavljuje toplotni portret čoveka sa zonama povećane ili smanjene temperature koja je od značaja za dijagnozu.

Sa ovom metodom mogu precizno da se dijagnostikuju oboljenja dojki, štitne žlezde, srca i krvnih sudova, stomačna, bubrežna, neurološka, reumatološka i mnoga druga oboljenja.

Termovizija je odobrena kao metod rane dijagnostike od FDA - Američke komisije za hranu i lekove, Ruske akademije nauka i Evropske unije.

Prednosti Termovizije nad klasičnim aparatima za dijagnostiku su:
- bezopasna metoda (nema zračenja ili nekog drugog štetnog delovanja)
- dijagnostikuje bolest u začetku
- testira sve funkcije i sisteme tela
- otkriva veliki broj raznih oboljenja
- ne zahteva posebne pripreme
- pacijent na ekranu sam vidi svoje oboljenje, a dobije sve snimke, tzv. termograme na kraju snimanja.

SKEN MIKROSKOP ŽIVE KAPI KRVI - DARKFIELD mikroskop

* Savremena metoda procene stanja homeostaze u organizmu. Za razliku od običnog mikroskopa, elektronski mikroskop sa video kamerom omogućava ispitivanje žive kapi krvi posmatrane pod kontrastnim svetlom. 

* Ova metoda daje indikacije za preventivno delovanje, adekvatnu promenu ishrane i primenu lekova, antioksidanata i biljnih preparata, što značajno smanjuje rizik od pojave bolesti.

* Ispitivanje žive kapi krvi daje uvid u:
- Stanje eritrocita, njihovu pokretljivost u plazmi, stepen agregacije (slepljivanja) i poremećaje njihove funkcije
- Stanje leukocita i njihovu funkcionalnu sposobnost da se bore sa mikroorganizmima, kao i uticaj acido - bazne ravnoteže na njihovu aktivnost
- Stanje trombocita, sklonost ka trombozi i sposobnost zgrušavanja krvi (slepljene grupacije mogu da dovedu do infarkta ili oštećenja drugih organa)
- Moguća oštećenja krvnih ćelija (crvenih, belih i trombocita) zbog:
a. Dejstva slobodnih radikala, što uzrokuje mnoga oboljenja (ateroskleroza, hipertenzija, MS, artritis i dr.), b. Nedostatka vitamina, gvožda i folne kiseline, c. Hroničnog kiseoničkog deficita
- Stanje tečnog dela krvi - plazme
- Stepen njene čistoće
- Prisustvo mikroorganizama (bakterija, virusa, parazita, gljivica)
- Prisustvo kristala holesterola, mokraćne kiseline ili patoloških proizvoda (toksini, teški metali pogotovo olovo i živa, konzervansi i veštačke boje)
- Prisustvo ateromskih pločica, što ukazuje na proces ateroskleroze krvnih sudova
- Prisustvo fibrinskih vlakana u plazmi, što ukazuje na oboljenja jetre

* Na taj način jasno su vidljive sve promene u krvi (plazme i krvnih elemenata) dok krv još nije koagulisala. Tako mogu da se vide svi procesi u krvi u prirodnom okruženju, kao da posmatramo mikrokosmos unutar organizma.

* Tehnika mikroskopiranja je zasnovana na ispitivanju živog, nefiksiranog i neobojenog uzorka krvi, koji pod velikim uvećanjem na tamnoj podlozi daje mogućnost da posmatramo sliku žive kapi krvi na ekranu monitora.

MIKROREZONANTNA TERAPIJA

Mikrorezonantna terapija je bezbolna, jednostavna, prijatna za primenu.

25-ogodišnje iskustvo u primeni ovih generatora zdravlja pokazalo je da se MRT može primeniti u skoro svim granama medicine:
* GASTROENTEROLOGIJA ( gastritis, čir na dvanaestopalačnom crevu i želucu, hronična oboljenja jetre, pankreasa i creva)
* NEUROLOGIJA (neuralgia trigeminusa, pareza facijalisa, glavobolja, migrena, poremećaji moždane cirkulacije, paraliza, arterioskleroza i oboljenja perifernih živaca
* ORL (alergijski rinitis, sinuzitis, smanjenje sluha, oboljenja glasa, vrtoglavica)
* KARDIOVASKULARNE BOLESTI (angina pectoris, miokardiopatija, aritmije, hipertenzija, hipotenzija, neuroza srca, poremećaji periferne cirkulacije arterija i vena, m. Raynaud, m. Buerger, tromboflebitis, ulcus cruris)
* DERMATOLOGIJA (neurodermatitis, ekcem, alergija, psorijaza, akne i drugo.
* PSIHIJATRIJA (depresije, stres, menadžerske bolesti, neuroze i krizna stanja)
* ENDOKRINOLOGIJA (oboljenja štitaste žlezde, dijabetes, poremećaji menstrualnog ciklusa i drugi hormonalni poremećaji)
* PULMOLOGIJA  (astma, bronhitis, bronhopneumonia)
* REUMATOLOGIJA

Koristi se kod svih oboljenja gde lekovi nisu postigli uspeh, kod pacijenata preosetljivih na lekove ili gde želimo da lečimo pacijente savremenim metodom, koji integriše znanja i iskustva zapadne i drevne istočne medicine sa najsavremenijim saznanjima i dostignućima biofizike i elektronike.

* Ova terapija skraćuje vreme lečenja i može se nazvati ekološki čistom.

UROLOŠKE ORDINACIJE

Urologija je specijalistička grana koja se bavi oboljenjima urogenitalnog trakta muškaraca i žena (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškaraca (penis, testisi, epididimi, prostata).

Infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate mogu biti najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu. Čest razlog posete urologu, na žalost, mogu biti i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta..

Izlečenje i sprečavanje neželjenih posledica olakšaće blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza kako kod benignih oboljenja (infekcija, kamen, benigno uvećanje prostate i sl.) tako i kod malignih oboljenja koja su, ukoliko otkrivena u ranom stadijumu razvoja, najčešće definitivno izlečiva.

INTERNA MEDICINA

* U okviru odeljenja interne medicine u poliklinici AS MEDICUS Biorezonanca mogu se obaviti supspecijalistički pregledi iz sledećih oblasti:
- Kardiologija
- Gastroenterologija
- Endokrinologija
- Pulmologija
- Nefrologija
- Reumatologija
- Alergologija
- Urologija
- Hematologija
- Onkologija

Na osnovu specijalističkog pregleda procenjuje se zdravstveno stanje pacijenata i potreba za dopunskim dijagnostičkim metodama: ultrazvuk, color Doppler, EKG, holter pritiska, holter EKG-a i laboratorijske analize.


NEUROLOGIJA i PSIHIJATRIJA

Na ovom odeljenju poliklinike vrše se specijalistički neurološki pregledi. 
Dijagnostikuju se svi poremećaji centralnog i perifernog nervnog sistema i određuje se adekvatna terapija. 
Pored manuelnog pregleda koristi se i pregled na Biorezonantnom i Termovizijskom skeneru gde se može registrovati većina neuroloških obolenja.

U terapiji neuroloških obolenja, pored medikamentozne, koristi se i Mikrorezonantna informaciona terapija, koja je moderan i veoma efikasan način lečenja, bez primene hemijskih supstanci (lekova), bez štetnog zračenja, bezbolna i primenjiva za sve uzraste i za sva neurološka obolenja. Uspešno se leče svi poremećaji moždane cirkulacije, paralize, pareze, neuralgije trigeminusa i druge neuralgije, pareze facijalisa, migrene i sve vrste glavobolja, ateroskleroza, parkinsonova bolest, multipla skleroza, obolenja kičmenog stuba, lumboishialgije i dr.
Efikasnost lečenja je jako uvećana u odnosu na medikamentoznu terapiju primenom kombinacije medikamentozne, mikrorezonantne i fitoterapije. Ovom kombinacijom se postiže mnogo bolji efekat nego klasičnim načinom lečenja.

ULTRAZVUK - COLOR DOPPLER

* Omogućavamo Vam brzu i kvalitetnu dijagnostiku kao i pregled od strane stručnjaka iz svih oblasti interne medicine.

DOPPLERI

Color Doppler je ultrazvučni pregled kojim stičemo uvid u oblik, stanje zidova krvnih sudova (vena i arterija) i kvalitetet cirkulacije.
- color Doppler krvnih sudova vrata (simptomi: vrtoglavica, nesvestica, glavobolja, zujanje u ušima, prolazan gubitak vida na jedno oko)
- color Doppler nogu (simptomi: bol i težina u nogama, otok, grčevi u mišicima, brzo zamaranje nogu, svrab, peckanje i tamna prebojenost kože     
- color Doppler ruku (simptomi: bol i težina u ruci, trnjenje i osećaj slabosti u ruci, promena boje)
- color Doppler renalnih krvnih sudova

ULTRAZVUK
Ultrazvuk srca i krvnih sudova
Ultrazvuk štitaste žlezde
Ultrazvuk dojki
Ultrazvuk abdomena
Ultrazvuk mekih tkiva vrata
Ultrazvuk male karlice i urotrakta
Ultrazvuk kukova kod beba

* Na osnovu specijalističkog pregleda procenjuje se zdravstveno stanje pacijenata i potreba za dopunskim dijagnostičkim metodama: ultrazvuk, color Doppler, EKG, holter pritiska, holter EKG-a i laboratorijske analize.


Poliklinka AS MEDICUS BIOREZONANCA nudi Vam mogućnost da sami kombinujete preglede i dijagnostičke metode i na taj način napravite paket po Vašem izboru. Izaberite ili sastavite svoj paket, a ostalo prepustite nama.

Tim stručnjaka vas očekuje, jer naša misija je zdrav i srećan čovek! 


* Radno vreme: radnim danima od 08-20h;  subotom od 8-15h
Crveni Krst: 011-283-68-36, 011-283-53-93, 065-285-33-93
Bežanijska kosa: 011-2272-916, 065-2272-916

Foto

AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd
AS MEDICUS BIOREZONANCA - POLIKLINIKA Ultrazvučna dijagnostika Beograd

Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate