Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MOJRA DOO

MOJRA DOO

Vatrogasna oprema Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 26, 26l, 50, Ada 3, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Privredno društvo MOJRA osnovano je 05. oktobra 2009. godine.

Dugogodišnje radno iskustvo osnivača na poslovima plasmana protivpožarne i lične zaštitne opreme, garantuje krajnjim korisnicima, da će dobiti potpunu informaciju, kao i najkvalitetnije proizvode, koji se nude na našem tržištu iz ove oblasti.

Firma Mojra je distributer američke kompanije 3M, svetskog lidera u proizvodnji lične zaštitne opreme (maski, respiratora, maski za zavarivanje, naočara, šlemova itd), brusnih materijala, lepkova i kablovskog pribora.
Takođe, sarađujemo i sa renomiranim domaćim kao i sa svetskim proizvođačima u oblasti zaštite od požara, te u svojoj ponudi imamo veliku paletu proizvoda (vatrogasnih aparata, creva, mlaznica, hidranata, ormana za hidrante, razdelnica itd.)

Iako novoosnovano, Privredno društvo MOJRA je već postalo prepoznatljivo po dobrim poslovnim odnosima i profesionalnim uslugama za sve svoje poslovne partnere.
Ono što karakteriše našu uspešnu poslovnu saradnju sa klijentima je najpre garantovanje ugovorenog kvaliteta proizvoda, maksimalna servisna usluga kao i poštovanje rokova isporuke.

Stručnost, kvalitet, poštovanje rokova i urednost poslovne politike odlika su naše firme.

Tokom poslovanja stekli smo verne klijente koji su prepoznali kvalitet i naš profesionalizam. Njihovo poverenje zaslužili smo kvalitetnim asortimanom proizvoda kao i činjenicom da sa posebnom pažnjom pristupamo svakom klijentu od trenutka prvog razgovora, predloga rešenja i izrade ponude, do same završne faze poslovanja tj isporuke robe.

Nadamo se da će svako od Vas u našem asortimanu moći da pronađe odgovarajući proizvod , uz pomoć kojeg ćete moći na najbolji mogući način da zaštite svoje zaposlene, kao i imovinu od svih vrsta rizika, koji su inače mogući, u procesu proizvodnje.

Nadamo se da smo vam olakšali put prema donošenju bitnih i pravih odluka a za sva pitanja i informacije uvek vam stojimo na raspolaganju i nadamo se uspešnoj budućoj poslovnoj saradnji.

Pozivamo Vas da budete naši novi saradnici i uverite se u naš profesionalan odnos prema poslu.

Kod nas možete pronaći sledeće proizvode:

- vatrogasna oprema
- vatrogasna armatura
- hidranti i oprema
- sredstva za gašenje požara
- uređaji za servisiranje
- lična zaštitna oprema
- ekologija
- ostalo (protivpožarna vrata, apoteke (zidne, limene), vreće za transport novca, sprinkler mlaznice, merdevine svih vrsta, panik svetla, table upozorenja, razne vrste alatki, garderobni ormari za zaposlene)

Foto