ATELJE DAN D

Venčanice Beograd

Adresa: Stanoja Glavaša 3/2, Palilula
Beograd Telefon: 063/7135-218
E-mail: salonvencanicadand@gmail.com

4.5/ 5stars

Mi ne nudimo fabričke bajke i ne stvaramo uspomene sa rednim brojem i kalupom. Zajedno stvaramo nešto samo Vaše, emociju, kreativnost, za svaki Vaš Dan D!

Dan D je dan velikih i hrabrih odluka, rizika u koje se svi upuštamo, poteza koje smo dugo i strpljivo planirali. Potrebno nam je poverenje u sve živo što nas okružuje ili makar neki oslonac, nešto da nas gura i podseća da činimo pravu stvar, našu stvar.

Ekipa ateljea „Dan D“ pomoći će Vam da u prijatnoj, „domaćoj“ atmosferi „skockate“ kreaciju iz snova, tačnije Vaših snova. Zato nam je veliko zadovoljstvo što u timu imamo dizajnerku Danku Karović.

Kod nas možete da kupite ili iznajmite neobične venčanice i haljine od izuzetno finih materijala. Ukoliko imate posebne želje, rado ćemo skrojiti i sašiti samo za Vas. 

Fashion Design By Madona zadužen je za jedinstvene aksesoare, da dodatno istakne Vaš izgled. 

Plasirali smo i cvetiće za kićenje svatova ručne izrade. Dizajn i boje usklađujemo sa Vašim željama, sa posvećenim detaljima.

Najavite svoj dolazak telefonom, mejlom ili putem inboksa. 

Kontakt: 063/ 7135-218

Želimo da se na Vaš Dan D zajedno borimo protiv svega što Vas sprečava da se tog dana osećate kao najsrećnija i najposebnija osoba na planeti.

Vidimo se u ateljeu „Dan D“!

salonvencanicadand@gmail.com

cveticdand@gmail.com

Fb:

http://www.facebook.com/dandsalon/?fref=ts

https://www.facebook.com/cveticiDanD/?fref=ts

Instagram: 

https://www.instagram.com/modna_linija_dan_d/

https://www.instagram.com/cvetici_dan_d/