KOD ANĐELA

Venčanice Beograd

Adresa: Smiljanićeva 9, Vračar
Beograd Telefon: 011/244-2325, 064/188-4622
E-mail: kodandjela@gmail.com
Sajt: www.najlepsevencanice.weebly.com

4.5/ 5stars

Salon ekskluzivnih venčanica „Kod Anđela“ očekuje Vas, na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, u Smiljanićevoj ulici broj 9, na Vračaru. Smešten u samom centru grada, naš novootvoreni salon Vam nudi bogatu paletu prelepih venčanica koje će Vam jednostavno oduzeti dah.

Naš salon nastao je sa željom da postavi visoke standarde na našem tržištu svojim ekskluzivnim venčanicama i omogući svim budućim mladim damama da pronađu idealnu venčanicu za njihov najvažniji dan. Našu jedinstvenu ponudu čine moderne venčanice savremenih krojeva, u kojima će Vaša ženstvenost doći do izražaja.

U veoma prijatnom i toplom ambijentu našeg salona dočekaće Vas naše prfesionalno i ljubazno osoblje koje će Vam pomoći da pronađete kompletnu mladenačku spremu za Vaš najlepši dan. Kod nas vas očekuju unikatne venčanice u kojima ćete zračiti lepotom i senzualnošću, specijalno krojene za Vas, uz mnoštvo sitnih detalja koji im daju nesvakidašnji izgled.

Pored venčanica GRATIS dobijate prateći program koji čine:
- veo, rukavice, torbica, krunica...

Salon ekskluzivnih venčanica „Kod Anđela“ Vam nudimo mogućnost kupovine i iznajmljivanja svojih venčanica po veoma pristupačnim cenama. Vaše zadovoljstvo našom ponudom i uslugama predstvalja našu najveću motivaciju za daljim radom. Trudimo se da za sve Vas mlade dame koje stajete na „ludi kamen“ imamo uvek moderne venčanice, koje se poklapaju sa onima o kojima ste oduvek sanjali.
Sa velikim zadovoljstvom predstavićemo Vam najlepše venčanice koje ste do sad imali prilike da vidite i probate. Prepustite se mašti i uživajte u pripremama za dan Vašeg venčanja. Pored venčanica imamo i haljinice za devojčice, kao i maturske haljine, koje će mlade dame napraviti u prave princeze.

Specijalni POPUST na šminku i frizuru u našem frizerskom salonu „Herr Brica“ uz iznajmljenu venčanicu u salonu „Kod Anđela“. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu pogodnost!

Radno vreme:
- radnim danima od 11 – 19h
- subotom od 11 – 15h

Kontakt telefoni:
011/ 244 23 25
064/ 188 46 22

Radimo isključivo na zakazivanje.

Unikatne moderne venčanice, jedinstvenih krojeva i prelepih boja.
Pronađite savršenu venčanicu za dan Vašeg venčanja.

Najlepše venčanice na jednom mestu, po veoma povoljnim cenama.

Osećajte se kao princeza u venčanici koja Vam prelepo stoji.

Salon ekskluzivnih venčanica „Kod Anđela“ Vračar, Beograd.