Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Veterinarske ordinacije, veterinari na Novom Beogradu, Beograd

Veterinarske ordinacije, veterinari na Novom Beogradu, Beograd

FAQ

Da li veterinari mogu da leče bilo koju životinju?

Većina veterinara može da tretira sve životinje koje su uobičajne u našem regionu. Ako imate životinju za koju mislite da je potreban specijalizovani veterinar, raspitajte se o mogućnostima njihovog lečenja unapred.

Da li veterinar može očistiti mog ljubimca od buva i krpelja?

Većina veterinarskih ordinacija nude uslugu čišćenja od parazita.

Koji su znaci da ljubimac mora kod veterinara?

Pored vidljivih promena na njihovom telu, mnoga ponašanja vašeg ljubimca mogu ukazati na postojeći problem poput: promene u navikama ishrane, pojačana žeđ, pojačana agresija ili anksiozno ponašanje, iznenadni gubitak ili povećanje težine, zamagljene ili crvene oči, gubitak sjaja i gruboća krzna i slični simptomi. Bilo koja druga drastična promena u ponašanju vašeg ljubimca za koju ne postoji očigledan razlog  takođe ukazuje na postojanje mogućeg problema.

Da li se saveti veterinara plaćaju?

Većina veterinarskih ordinacija nudi određene opšte savete i konsultacije bez dodatne naknade, a neke čak vrše i prve preglede ljubimaca besplatno. Najbolje je raspitati se pozivom ili posetom njihove web strane ako je poseduju.

Koliko često treba da vodim ljubimca kod veterinara?

Ako ne postoje nikakvi primetni zdravstveni problemi, kućne ljubimce možete voditi kod veterinara jednom godišnje na kontrolu zdravlja.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere