Zatvori
IRMA PROJEKT SISTEM Voda Beograd translate.Član 10 godina

IRMA PROJEKT SISTEM

Voda Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 35, 27e
  • Tramvaj: 11, 13, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Izlazak na teren

IRMA Projekt Sistem je privatno preduzeće koje je osnovano 1992., koje se bavi zaštitom životne i radne sredine od aerozagađenja, u svim sektorima industrije, a posebno u rudarstvu i metalurgiji.

Korisnicima uz vrhunski kvalitet izrade i izvođenja projekata, i primenu najsavremenijih tehnoloških dostignuća iz oblasti zaštite od aerozagađenja nudimo inovativna i profitabilna rešenja uz maksimalnu uštedu energije.
U želji da odgovorimo na sve strože ekološke propise i u nastojanju da zauzmemo što konkurentniju poziciju na tržištu posvećeni smo stalnom usavršavanju osnovnih tehnologija i proizvoda kako bi smo bili aktuelni i fleksibilni.

Sa višegodišnjim iskustvom i zavidnom referenc listom projekata realizovanih u Srbiji, Crnoj Gori, BIH, Rusiji itd. IRMA PS zauzima značajno mesto u oblasti zaštite od aerozagađenja.

DELATNOSTI:
prečićavanje dimnih gasova
otprašivanje industrijskih postrojenja
industrijska ventilacija
• pneumatski transport
• transportni vodovi i distributivne mreže gasovitih i tekućih fluida
• prečišćavanje voda od čvrstih materija

Realizacija projekata po sistemu «ključ-u-ruke», rekonstrukcija i revitalizacija, nadzor i održavanje objekata, izrada studija i analiza, merenje emisija, konsalting itd.

Osnovni proizvodi:

VREĆASTI FILTER /BAGHOUSE/
Filter sa impulsnim otresanjem vreća pogodan je za sve vrste sistema za otprašivanje i prečišćavanje dimnih gasova. Najveću primenu ima u metalurgiji, termoenergetskim postrojenjima, rudarstvu, cementnoj industriji, drvoprerađivackoj industriji, industriji papira i dr. Omogućava neprekidnu filtraciju vazduha uz automatsko upavljanje.Stepen prečišćavanja je 99,99%.

VENTURI SKRUBER /VENTURI SCRUBBER/
Inercioni odvajac mokrog tipa, koji se najčešće upotrebljava za čišćenje dimnih gasova iz postrojenja za sagorevanje otpadnih materija, termoenergetskih, metalurških postrojenja uključujući odsumporavanje, otprašivanje pogona za pripremu mineralnih sirovina itd. Visok stepen efikasnosti.

CENTRIFUGALNI SKRUBER /CENTRIFUGAL SCRUBBER/
Inercioni odvajač mokrog tipa za prečišćavanje dimnih gasova i otprašivanje vazduha na postrojenjima za pripremu i transport ruda, kvarcnog peska kamena i drugih materijala koji sa vodom i gasovima ne stvaraju čvrste taložne spojeve

CIKLON /CYCLONE/
U pogledu efikasnosti odvajanja spada u srednje efikasne odvajače praha i danas se najčešće upotrebljava kao pred-odvajac u sistemima za čišćenje gasa ili kod inercionih odvajača mokrog tipa. Niski investicioni troskovi, ekonomičan i lak za održavanje, mala potrošnja energije, otporan na visoke temperature, podnosi visoke koncentracije čestica.

MULTICIKLON /MULTICYCLONE/
Prečistač zaprašenih gasova izveden kao inerciono centrifugalni odvajač. Spada u grupu suvomehaničkih prečistača sa visokim učinkom. Efikasnost prečišćavanja kreće se 85-95% za čestice do 20 dostiže stepen odvajanja 100%.dok se za čestice preko 20 Zbog visokog učinka, jednostavne konstrukcije i minimalnog održavanja ima široku primenu u mnogim industrijskim procesima.

STACIONARNI INDUSTRIJSKI USISIVAČ /STATIONARY INDUSTRIAL VACUUM CYCLONE/
Služi za uklanjanje prašine sa podova i opreme u industrijskim postrojenjima. Kao strujna mašina koristi se vakum pumpa sa naporom do 20kPa.

POKRETNI INDUSTRIJSKI USUSIVAČ /MOBILE INDUSTRIAL VACUUM CYCLONE/
Služi za uklanjanje prašine sa opreme i podova u industrijskim pogonima. Kao strujna mašina koristi se pokretna duvaljka sa naporom od 10kPa.

VENTILATORI /FANS/
Centrifugalni ventilatori svih vrsta i veličina (niskopritisni, srednje pritisni, visokopritisni i transportni)

Foto