Zatvori
VODOINSTALATER BEOGRAD  - AQUA SPEED Vodovod i kanalizacija Beograd translate.Član 10 godina

VODOINSTALATER BEOGRAD - AQUA SPEED

Vodovod i kanalizacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 33, 406e, 409, E9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Izlazak na teren

VODOINSTALATER BEOGRAD

Ukoliko želite kvalitetnu uslugu iskusnih vodoinstalatera po pristupačnoj ceni, mi ćemo biti Vaš prvi i pravi izbor. Vodoinstalater Beograd je počeo da radi kao mala porodična firma,da bi vremenom, zbog povećanja obima posla, počeo da okuplja visoko specijalizovane majstore koji svojim znanjem,stručnošću i bogatim iskustvom mogu da odgovore na svaki vaš zahtev. Mi smo dostupni svojim mušterijama u svakom momentu na celoj teritoriji Beograda, a ukoliko se ukaže potreba i na široj teritoriji grada.

Želite novu kuhinju ili kupatilo i niste sigurni koga pozvati? Sada stvarno imate priliku da vidite prave majstore na delu.

Postavljanje kada i tuš kabina, WC šolja i bidea, montaža sudopera, postavljanje novih vodovodnih i kanalizacionih cevi, odgušenje cevi, slivnika, lavaboa, odgušenje kuhinjske i fekalne vertikale,odgušenje kanalizacije,odgušenje WC šolje i kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje cevi,odgušenje slivnika, odgušenje sudopere, mašinsko odgušenje i odgušenje sajlama za kanalizaciju, snimanje vodovodnih i kanalizacionih cevi najmodernijim kamerama visoke rezolucije radi brzog i efikasnog otklanjanja uzroka zagušenja, samo su neke od usluga koje vršimo 24 h dnevno svih 365 dana u godini na celoj teritoriji Beograda i šire.

Nama se možete obratiti i u slučaju da Vam je neophodan samo savet, jer ne znate kako da reagujete, ako se u Vašem stanu ili poslovnom prostoru desi neko zagušenje. Ne, nije nam teško da odgovorimo na svako Vaše pitanje, ali znajte da smo za Vas spremni da odmah u najkraćem roku izađemo na teren i veoma brzo, efikasno i stručno otklonimo svaki problem, vezan za odgušenje kanalizacionih odvoda.

Moramo se pohvaliti činjenicom da u radu koristimo isključivo najkvalitetniju opremu, koja nam omogućava da brzo i lako otklonimo svako zagušenje cevi, slivnika, sudopera, kade i sl. Za mašinsko odgušenje kanalizacije, mašine i spirale koje se uvode u cevi radi odgušenja, pripadaju najmodernijim sistemima koji se koriste u praksi danas.Ono što nas čini posebno ponosnima je da posedujemo, u svetu najjači, Ridgid sistem za mašinsko odgušavanje kanalizacije, koji nam omogućava da odgovorimo i na najzahtevnije izazove u odgušenju kanalizacije. Za otklanjanje najekstremnijih zagušenja koriste se najkvalitetnije spirale prečnika i do 32 mm (Rothenberger ili Ridgid), a od vrste zagušenja i od toga na kojoj se dubini ta začepljenja nalaze , variraće i cene naših usluga.Ono što svakako garantujemo je to da će cena naših usluga biti najpovoljnija u gradu, jer se trudimo da cene prilagodima našim klijentima.

Vodoinstalater Beograd je dostupan uvek i svuda i odličan je partner u rešavanju svih problema vezanih za vodoinstalacije,kao i za moguća zagušenja kanalizacionih odvoda, montažu, servis i ugradnju kuhinjskih i kupatilskih elemenata.

Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na svako vaše pitanje u vezi montaže i ugradnje kada, tuš kabina, vodokotlića, WC šolja i drugih kupatilskih elemenata, postavljanja novih vodovodnih i kanalizacionih instalacija, servisiranje i popravku celokupne kuhinjske vodoinstalacije.

Kontaktirajte nas i mi smo za tili čas kod Vas.

Naši brojevi telefona su vam non-stop na usluzi i nemojte se ustručavati da nas pozovete, jer smo mi tu da preuzmemo brigu o vašim vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, kad god se za to ukaže potreba.Na taj način Vi ćete biti potpuno sigurni da ste tu brigu prepustili majstorima vodoinstalaterima, na koje se možete apsolutno osloniti.

Garancija kvaliteta naših usluga je veliki broj zadovoljnih klijenata i time se veoma ponosimo, kao i činjenicom da nas mnogi od njih uvek i ponovo pozivaju da rešimo njihove probleme sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, a njihove preporuke su najbolji dokaz da se iskustvo, znanje i ulaganje u najmoderniju opremu, koja se danas na tržištu može naći, isplati na duže staze.

Možete nas pozvati na sledeće brojeve telefona:

062/144-3452
064/9266-119


Neke od naših usluga, za koje smo dostupni 24 h svih 365 dana su sledeće :

MAŠINSKO ODGUŠENJE

Mašinsko odgušenje se radi specijalnim sajlama, koje na vrhovima poseduju različite dimenzije glava u zavisnosti od toga o kakvom se začepljenju radi. Ponosni smo vlasnici, u svetu najboljeg, Ridgid sistema za mašinsko odgušenje kanalizacije, koji poseduje spirale prečnika i do 32 mm, kojima se mogu eliminisati i veoma ekstremna zagušenja, a Vama stojimo na usluzi 24 h dnevno radnim danima i praznicima po veoma povoljnim cenama.

Naši brojevi telefona 062/144-3452 i 064/9266-119 stoje Vam na raspolaganju u svako doba dana, ako želite da angažujete pouzdanog i kvalitetnog vodoinstalatera, koji će na adekvatan način utvrditi mesto nastanka začepljenja i ukloniti svako zagušenje, kako bi Vaše instalacije nastavile normalno da funkcionišu.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naši vodoinstalateri su opremljeni najsavremenijim mašinama za otklanjanje zagušenja kanalizacionih cevi i to radimo već više od 15 godina na celoj teritoriji Beograda. Stepen zagušenja cevi diktira vreme otklanjanja zagušenja i mi se trudimo da upotrebom odgovarajućih nastavaka na sajlama na Ridgid mašinama period otklanjanja zagušenja skratimo i odgušimo instalacije u vrlo kratkom roku.Osim samog odgušenja naši majstori će izvršiti i ispiranje cevi , kako nebi došlo do novog zagušenja.

ODGUŠENJE VERTIKALA

Odgušenje vertikala je usluga koja se uglavnom pruža u stambenim zgradama i to se vrši pomoću specijalnih sajli, a cene usluga se mogu dogovoriti u zavisnosti od intenziteta zagušenja.

Sve informacije se mogu dobiti na brojeve telefona 062/144-3452 i 064/9266-119 svakim danom i vikendom od 00-24

Vodoinstalater Beograd ima iza sebe dugogodišnje iskustvo u rešavanju svih vrsta kvarova na vodoinstalacijama, kako onih manjih tako i onih krupnijih i komplikovanijih. Veliki broj uspešnih intervencija i zadovoljnih klijenata je garancija da smo izuzetan izbor za rešavanje svih Vašin problema, kada su u pitanju vodoinstalaterske usluge . Pozovite nas i sami se uverite u to.

ODGUŠENJE HORIZONTALA

Vodoinstalater Beograd je pravo rešenje za otklanjanje svih vrsta zagušenja kanalizacionih odvoda , pa i odgušenje horizontala, koje se vrši mašinski , upotrebom specijalnih sajli.

Za sve informacije smo dostupni na telefone 062/144-3452 i 064/9266-119 i to 24 h dnevno , radnim danima i praznicima, a cene su po dogovoru u zavisnosti od stepena zagušenja.

Naši majstori vodoinstalateri se već 15 godina uspešno bave otklanjanjem različitih zagušenja na kanalizacionim odvodima na celoj teritoriji Beograda, a ponosni smo što su naša najbolja preporuka naši zadovolji klijenti, bez obzira da li se radi o otklanjanu manjih ili jako krupnih kvarova.

ODGUŠENJE BIDEA

Najefikasnije odgušenje bidea se vrši pomoću specijalnih kanalizacionih sajli (mašinski ili ručno), a u zavisnosti od stepena zagušenja , na licu mesta ćete se dogovoriti sa našim vodoinstalaterima o ceni ovakve usluge.

Za sve informacije možete nas pozvati 24 h dnevno i biti sigurni da ćete za veoma pristupačnu cenu dobiti najpovoljniju uslugu u gradu, a dokaz za to su mnogobrojne intervencije koje smo izvršili na teritoriji Beograda i šire u poslednih 15 godina , koliko uspešno radi naš vodoinstalaterski servis.

Naši brojevi telefona 062/144-3452 i 064/9266-119 su Vam dostupni non-stop i naše ljubazno osoblje će se odmah odazvati na Vaš poziv, ukoliko je u pitanju hitna intervencija, a na sve ostale pozive dolazimo u dogovoru sa Vama.

ODGUŠENJE ODLIVNE CEVI

Odgušenje odlivne cevi se vrši mašinskim putem, a nastaje usled nagomilavanja različitog otpadnog materijala u odlivnim instalacijama. Usled korišćenja odlivnih cevi , u njima se tokom vremena stvaraju različite naslage što je sasvim normalna pojava. Međutim , ako su odlivne cevi u dugogodišnjoj eksploataciji i nisu jako dugo menjane, a ne vrši se povremeno čišćenje cevi , nataložene nečistoće mogu stvoriti takozvani čep, čijim nastankom dolazi do nemogućnosti protoka vode. On nastaje ukoliko u odvodne cevi dospeju ostaci hrane, lišće, ulošci i slično, a ako se na sve to dodaju i različite vrste macnoća , koje se takođe bacaju u kanalizacione odvode, zagušenje je neminovnost. Prvi znaci takvog zagušenja su slabo oticanje vode ili klokotanje u cevima i ukoliko se susretnete sa ovakvom situacijom preporučujemo da nas odmah pozovete na naše telefone 062/144-3452 i 064/9266-119 . Na taj način ćete sprečiti izlivanje fekalija i drugog otpadnog materijala , koji može ugroziti zdravlje Vas i Vaše porodice, kao i Vašu imovinu.

Vodoinstalater Beograd Vam je na usluzi u svako doba dana svih 365 dana u godini i biće nam zadovoljstvo da budemo rešenje i Vašeg problema, kada su u pitanju vodoinstalacije.Pozovite nas i naša ekipa stručnih i efikasnih majstora je veoma brzo na Vašoj adresi .

ODGUŠENJE UMIVAONIKA

Odgušenje umivaonika radimo mašinski, pomoću specijalnih čeličnih sajli, kojima otklanjamo nečistoće nastale u odvodnim cevima umivaonika.

Vodoinstalater Beograd po veoma povoljnim cenama vrši sve vrste odgušenja, a sve informacije možete dobiti na naše brojeve telefona

062/144-3452 i 064/9266-119 na koje će Vam se naše ljubazno osoblje odazvati 24 h dnevno. Mi radimo kompletne vodoinstalaterske usluge i naše ekipe po pozivu klijenata odmah kreću na teren , bez obzira da li se radi o nekom sitnom kvaru ili je u pitanju veća hitna intervencija. Našim angažovanjem možete biti sigurni da će svaki problem biti rešen u najbržem roku, a garancija za to su više od 40 000 uspešnih intervencija, na šta smo veoma ponosni, kao i ogoman broj zadovoljnih klijenata.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Ukoliko dođe do zagušenja u WC šolji, odgušenje se vrši mašinskim putem pomoću sajli , a cena zavisi od dubine na kojoj su zagušenja nastala. Za sve informacije nas možete kontaktirati 24 h dnevno i o svemu se dogovoriti sa našim vrednim i pouzdanim majstorima , koji Vam non-stop stoje na raspolaganju.

Naši brojevi telefona su 062/144-3452 i 064/9266-119

Ne oklevajte već nas odmah pozovite, čim uočite prve znake mogućeg zagušenja, jer od brzine Vašeg poziva zavisi i brzina naše intervencije, a samim tim ćete biti sigurniji i od nastanka većih havarija.Našim angažovanjem za pristojnu cenu dobijate vrhusku uslugu, a sa ponosom ističemo veliki broj zadovoljnih klijenata , koji se svakog dana sve više uvećava, pa Vas pozivamo da i Vi budete deo te velike porodice.

ODGUŠENJE LAVABOA

Ova usluga se vrši mašinskim putem,upotrebom specijalnih sajli, koje nastalo zagušenje otklanjaju probijanjem čepa, koji je nastao kao posledica taloženja raznih nečistoća , koje se u odvod slivaju tokom dužeg vremena.

Cenu odgušenja je moguće dogovoriti na licu mesta, čim majstori utvrde na kojoj dubini je nastalo zagušenje. Sve informacije možete dobiti na naše brojeve telefona 062/144-3452 i 064/9266-119 , a naše ljubazno osoblje će se potruditi da na lice mesta pošalje najbližu ekipu majstora vodoinstalatera,koji će veoma brzo i efikasno otkloniti svako začepljenje koje je nastalo u kanalizacionim odvodima.

Garancija našeg vrednog rada i dobre usluge je velika porodica veoma zadovoljnih klijenata, pa Vas pozivamo da i Vi postanete njen član.

Naše usluge pružamo 24 h dnevno svih 365 dana u godini , tako da ne morate da brinete ukoliko nastane neko zagušenje, jer smo Vam dostupni apsolutno u bilo koje doba dana i godine.

ODGUŠENJE SLIVNIKA

Odgušenje slivnika se vrši mašinskim putem , upotrebom čeličnih kanalizacionih sajli, koje probijaju nastala zagušenja u slivnicima i na taj način omogućavaju normalan protok vode kroz cevi.

Cena ove usluge zavisi od dubine na kojoj je nastalo zapušenje i o tome se možete dogovoriti sa majstorima vodoinstalaterima, koji su izašli na teren i otklonili zagušenje.

Moramo naglasiti da je cena naših usluga vrlo pristupačna, jer smo svesni u kom vremenu živimo , te na taj način izlazimo u susret našim klijentima , a za sve informacije nas možete pozvati na brojeve telefona 062/144-3452 i 064/9266-119 i naše ljubazno osoblje će Vam pružiti odgovore na sva Vaša pitanja.

Garantujemo Vam vrhunsku uslugu i veoma efikasne majstore , a dokaz za to je veliki broj zadovoljnih klijenata u ovih 15 godina našeg rada, kojima smo izlazili u susret kad god je to bilo potrebno , jer naše službe rade non stop 24 h dnevno svih 365 dana u godini.

Pozovite nas i mi ćemo u najbržem roku stići na Vašu adresu i otkloniti sve vrste zagušenja, a pružamo i sve vrste vodoinstalaterskih usluga, bilo da su u pitanju stambene ili poslovne prostorije.

ODGUŠENJE SUDOPERE

Dugogodišnjim taloženjem masnih naslaga u sudoperama mogu nastati veća zagušenja.Ukoliko se te naslage povremeno ne otklanjaju upotrebom različitih hemijskih sredstava, nastaju takozvani čepovi, koji se uklanjaju mašinskim putem, upotrebom specijalnih čeličnih sajli, koje probijaju čepove i na taj način omogućavaju nesmetano oticanje vode.

Cene ovakvih usluga možete dogovoriti sa našim majstorima vodoinstalaterima, koji izlaze na teren i utvrđuju gde je nastalo zagušenje, a garantujemo da će cene biti povoljne, jer se trudimo da ih prilagodimo našim klijentima.

Sve informacije o vrstama naših usluga , kao i besplatne konsultacije, možete dobiti na brojeve telefona 062/144-3452 i 064/9266-119.

Naše ljubazno osoblje je spremno da Vam odmah pruži ne samo informacije , nego da po potrebi odmah uputi na teren ekipe vodoinstalatera, ukoliko je došlo do iznenadnih zagušenja, koja mogu dovesti i do težih havarija.

Mi smo za Vas dežurni 24 h svih 365 dana u godini, tako da možemo u svakom momentu da se odazovemo na Vaš poziv i rešimo bilo koji problem koji se desi na Vašim vodoinstalacijama.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi