PROFIPLAST DOO

Vrata i prozori Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 84r, Palilula
Beograd Telefon: 011/2717-470, 011/2717-480, 060/641-6039
E-mail: profiplast01@gmail.com
Sajt: www.profiplast.rs

4/ 5stars

Profiplast d.o.o. osnovan je 2001. godine kao SZR koja je svojim radom i ulaganjima uspela da napreduje toliko da je početkom 2004. godine dobila status društva s ograničenom odgovornošću, tj. preimenovana je u Profiplast d.o.o.

Od samog nastanka, firma se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU, kao i aluminijumske stolarije od grčkog profila ALUMIL. Usled dugogodišnjeg poslovanja Profiplast je postala jedna od priznatih firmi za proizvodnju i ugradnju fasadne stolarije, predvođene stručnim timom za projektovanje i montažu iste. Sa razvitkom tržišta upotpunili smo naš asortiman proizvoda, tako da kao liderski proizvođač možemo da Vam ponudimo različite sisteme profila koji u kombinaciji sa visokokvalitetnim okovima MACO i SIEGENIA AUBI, pružaju odličnu zvučnu izolaciju kao i sigurnost protiv provala.

Da bismo upotpunili izolaciju, nudimo Vam različite tipove termopan stakla sa izvanrednim izolacionim i zvučnim sposobnostima. Tajna kvaliteta naših proizvoda ogleda se u posedovanju kvalitetne URBANOVE linije za proizvodnju PVC stolarije koja našim proizvodima daje izvanredan sjaj i kvalitet varova, koji su veoma bitni za trajnost stolarije. Kako bismo Vam otklonili sve nejasnoće, naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki detalj naših proizvoda stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.